Лесли Хедлънд подготвя сериал за „друг край на вселената“ на Star Wars

от на 2020-04-23
 

Явно вече всеки, който заяви, че има нова идея за вселената на „Star Wars“, може да я предложи на всеядните чичковци и лелички в Disney+, за да я „лапнат“ веднага. Или поне така излиза от новината на Variety, които са в готовност да тиражират информация, особено ако акцентът в нея е „феминизъм“. Новината в случая е, че една от създателките на Netflix поредицата „Russian DollЛесли Хедлънд ще бъде сценарист и шоурънър на бъдещия нов „Star Wars“-сериал за Disney+.

Макар да няма никакви други индикации – като сюжет и подписан договор например, в информацията се говори за главна героиня и за „различен край на вселената“, в който ще се развива действието. Deadline пък допълват, че идеята на Хедлънд е да направи екшън-трилър в алтернативна на познатата времева линия и да се включат елементи от познати бойни изкуства.

За онези, които не са запознати с „Russian Doll“ – Хедлънд, Ейми Полър и Наташа Лион са си разработили сюжет около геймърката Надя Вулвоков (в ролята е Лион), която се оказва заседнала в примка на времето и продължава да умира и да оживява в една и съща нощ, в която за късмет е и нейния рожден ден. Поредицата печели 3 от 13-те си номинации за награди „Еми“ и скоро ще започне работа по втория му сезон.

И така, към „The Mandalorian“, очакваната предистория на „Rogue One“ (с любимия ни Диего Луна в ролята на Касиан Андор) и предполагаемата отделна поредица, посветена на Оби-Уан Кеноби с участието на Юън Макгрегър, сега има вероятност към Disney+ да се присъединят и една група надъхани дами. Нямаме никакви очаквания, затова просто ще наблюдаваме безразлично развитието на тези идеи във времето.

коментари
 
Отговорете »

 
 • X-Force
  2020-04-23 at 16:33

  Mandalorian-а беше ок, макар и там Дисни да не издържаха на изкушението и набутаха познат герой, че даже като бебе.
  Ако въпросният проект е наистина екшън-трилър – I’m in!

  Отговор

  • Riddick
   2020-04-23 at 16:56

   Напротив, героят хич не е познат


  • UZUMAKI
   2020-04-24 at 00:20

   Peaлно всички образи в първия сезон са нови, но поне два основни – бебето и главният герой – са базирани върху вече доста любимите на фен масата Йода и Джанго/Боба.


  • Riddick
   2020-04-24 at 18:37

   То това е ясно, ама дори Лукас не знае много за Йода, че да го наречем познат…….а и се заяждам просто.
   Иначе каквото и да измислят, все ще има нещо познато, било то и само част от заглавието.


Коментирайте