Трейлър на „Беглецът” на Quibi с Кийфър Съдърланд и Бойд Холбрук.

от на 2020-03-18
 

Каквото и да си говорим, много вода изтече за месец и половина, много неща се промениха, но… безкрайните римейк-версии остават. Лееекинко сме се разсеяли и пропуснахме òвреме да споделим първия трейлър на „Беглецът” („The Fugitive”) – готвения рибуут на едноименния прочут филм и телевизионна поредица, който е намерили „дом” в стрийминг-платформата Quibi, ръководена от небезизвестния продуцент Джефри Катценбърг (оглавявал Disney от 1984 до 1994 година).

Говори се, Quibi са похарчил солидна сума, за да се рекламират на Super Bowl, а идеята на платформата е да лансира киноразкази в кратки форми, които да бъдат „консумирани” на мобилни екрани. Което означава, че всеки епизод се очаква да има продължителност между 4 и 10 минути – и „Беглецът” може да се окаже много подходящо „тестово” съдържание за подобен формат.

Вижте трейлъра, в който главни действащи лица са Кийфър Съдърланд и Бойд Холбрук.

Припомняме, че „Беглецът” се появява за първи път като сериал през 1963 година по ABC, но вероятно най-известна е киноадаптацията, реализирана от Андрю Дейвис три десетилетия по-късно – трилърът с участието на Харисън Форд, получил седем номинации за „Оскар” и спечелил тази за най-добър актьор в поддържаща роля – на Томи Лий Джоунс.

Обявените 14 епизода на новия сериал са написани от Ник Сантора и режисирани от Стивън Хопкинс, отговорен за „Призрака и мрака”, филмът „Изгубени в космоса” от втората половина на 90-те години, 12 епизода на „24” и доста други, разнообразни заглавия. Ще ни е интересно да видим как са се справили с тази класическа история. Тук трябва да отбележим, че не се е чувало нищо ново около подготвяния филмов римейк, за режисьор на който се спрягаше Албърт Хюз.

Обещанието е в създаването на оригинално съдържание за Quibi да се включат Идрис Елба, Зак Ефрон, Стивън Содърбърг и дори Ридли Скот – да видим… Ще очакваме информация за интереса към платформата и новия, късометражно-сериален вариант на „Беглецът”.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Иван
  2020-03-18 at 14:45

  За съжаление изглежда като голяма част от вече излъчвани сериали, а това с късите серии убива и малкото останъл ентусиазъм! Жалко!

  Отговор

 • UZUMAKI
  2020-03-18 at 18:27

  Изглежда като нещо, което да се пропусне с чиста съвест.

  Отговор

Коментирайте