Рубен Флайшър оглавява „Uncharted“. Антонио Бандерас се присъединява към екипа

 

Филмът по хитовата игра „Uncharted” се превърна в прокълната версия на сериал от Латинска Америка. Новините около него валят през няколко месеца и винаги след една добра идва ред и на една лоша. Много от феновете вече загубиха надежда, че някога ще видят своя любим герой на голям екран. Изглежда все пак това над десет годишно нещастие, което тегне над продукцията, е на път да бъде преодоляно, защото се вижда светлина в края на тунела.

След като Травис Найт освободи режисьорския стол през декември, „Uncharted” остана без водеща фигура прекалено дълго време. Дори новината, че снимките са на път да започнат след по-малко от четири седмици, която главният актьор Том Холанд сподели в туитър, не направи кой знае какво впечатление на феновете. Да не говорим, че никой не успя да го приеме сериозно. Все пак нещата за пореден път придобиват форма, защото филмът си има нов режисьор и това е Рубен Флайшър („Zombieland”, „Венъм”).

Очевидно от Sony са твърдо решени да поставят началото на серията от филми по хитови техни игри, защото премиерната дата на „Uncharted” се запазва за 21 март 2021 година. Добрите новини обаче не се изчерпват само с това. Антонио Бандерас, който през тази година си спечели номинация за „Оскар“ за изпълнението си във филма на Педро Алмодовар „Болка и величие”, се присъединява към актьорския състав. Неговата роля все още не е известна, но това със сигурност ще се промени през следващите няколко месеца. Освен Бандерас компания на Том Холанд и Марк Уолбърг ще правят още София Али и Тати Габриел, за които също няма допълнителна информация.

Припомняме ви, че толкова чаканият филм по „Uncharted” ще бъде предистория на игрите на Sony и ще разказва за младите години на Нейтън Дрейк (Холанд), началото на кариерата му на търсач на съкровища и запознанството му със Съли (Уолбърг), който се превръща в негов най-добър приятел и наставник.

На този етап изглежда, че настоящото положение на продукцията е най-близкото, до което тя е стигала, за да има надежда за реализация. Само времето ще покаже дали най-после ще видим истински резултат. Всички промени и трансформации около „Uncharted” може да намерите в новините ни до момента.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте