Поглед зад кулисите на трети сезон на „Westworld”

от на 2020-03-11
 

Само пет дни ни делят от завръщането на „Западен свят” („Westworld“) и е време за нов поглед към предстоящия трети сезон. Наскоро видяхме (позабавилия се) пълен трейлър и едно скрито видео, които в най-общи линии щрихираха историята и атмосферата, а сега получаваме шанс да добием още по-добра представа за това, което ни очаква, с най-новата реклама „Escape from Westworld“, която ни отвежда зад кулисите на новия сезон, където създателите на сериала споделят любопитни късчета информация за творческия процес и естеството на новия сезон.

В добавка към видеото зад кулисите, представяме и още две скрити реклами, предлагащи нови кади и различен тон, които бяха открити след последната ни новина по темата. Вижте.

След като тотално бяхме забравили, че предстои трети сезон на за този сериал (за това обвиняваме разочарованието ни от предишния сезон и голямата пауза между двата) рекламите, които видяхме, успяха да ни припомнят колко харесвахме „Западен свят” в началото и по-важното, успяха да запалят надеждите ни за достойно завръщане и край на историята. Затова с нетърпение очакваме следващата седмица и стискаме палци.

В ролите в третия сезон на „Западен свят” („Westworld“) са ветераните Еван Рейчъл Ууд, Джефри Райт, Танди Нютън, Люк Хемсуърт, Теса Томпсън, Ед Харис и Катя Хърбърс, както и новите попълнения Арън Пол, Венсан Касел, Лина Уейт и Маршон Линч.

Онлайн премиерата на първия епизод от новия сезон е на 16 март сутринта в HBO GO и от 21:00 часа по HBO.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте