Тийзър трейлър на Quibi сериала „Survive“ на Марк Пелингтън със Софи Търнър

от на 2020-02-11
 

Тези дни стрийминг платформата Quibi (чиито старт предстои през април) представи тийзъри на доста от предстоящите ѝ сериали (включително и на „Беглецът“ и „Most Dangerous Game“), но първият, до който стигаме ние, е „Survive“.

Създаден по романа на Ричард Абате, „Survive“ проследява историята на Джейн, чиито самолет катастрофира на отдалечена снежна планина. Заедно с Пол, единствения друг оцелял, те трябва да се измъкнат от останките и да се борят за живота си. Двамата се отправят на мъчително пътешествие през пущинака, влизайки в сблъсък с бруталните природни условия и личните си травми.

Причината, поради която обръщаме внимание именно на „Survive“, е, че (както неведнъж сме казвали) обичаме подобни истории за оцеляване тип „човекът срещу природните стихии“ особено ако имат и интересна психологическа окраска. Също така, начело на сериала е Марк Пелингтън, когото харесваме заради „Паника на Арлингтън Роуд” и „Послания от мрака” (нищо че от години не е правил филм, който да ни хареса истински).

И Софи Търнър („Игра на тронове“), и Кори Хоукинс („Straight Outta Compton“, „BlacKkKlansman“) не са най-големите ни любимци и щяхме да се зарадваме повече на друго актьорско присъствие, но това е положението. Ще ни се намали леко удоволствието, но няма да се откажем да хвърлим око на „Survive“, когато се появи. Пък и сме любопитни как точно ще действа такъв тип трилър във формата на Quibi.

Ако случайно не сте запознати с Quibi, припомняме, че платформата ще предлага съдържание само за мобилни устройства и филмите и сериалите им ще бъдат разделени на части от по десетина минути, но не по изкуствен начин – съдържанието ще бъде  оригинално и ще бъде съобразено с тази специфика.

По време на Super Bowl Quibi разпространиха реклама, която опитва да представи идеята зад цялото нещо.

Режисьор на „Survive“ е Марк Пелингтън („Going All the Way”, „Паника на Арлингтън Роуд”, „Послания от мрака”, „Хенри Пул е тук”), а сценарият е дело на Ричард Абате и Джереми Ънгар. В ролите са Софи Търнър, Кори Хоукинс, Терънс Мейнард, Дженифър Мартин, Лорел Марсдън и др.

Премиерата се очаква през април.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте