Следващият високооктанов екшън, който Netflix ще ни предложат, се нарича „Extraction” и е с Крис Хемсуърт в главната роля. Предишният път, когато говорихме за този филм, той беше наречен „Dhaka”, но освен тази промяна, причините, заради които бихме му хвърлили едно око си остават същите. Първите кадри, които можете да видите по-надолу, само потвърждават очакванията ни за добре изглеждащ екшън в пъстри и екзотични локации.

Extraction” ще ни разкаже за наемникът Тайлър Рейк, на когото е дадена задаче да измъкне сина на международен криминален магнат от Дака, Бангладеш. Хемсуърт ще изиграе Рейк, който е описан като „физически смел, но емоционално страхлив” опасен тип, който явно ще се привърже към младото момче и по пътя ще търси изкупление за грешките си.

Сценарият е писан от Джо Русо, двамата заедно с брат му Антъни са и изпълнителни продуценти, а режисьор е Сам Харгрейв, който отдавна работи по каскадите на някои от най-успешните екшъни и супергеройски филми, които гледаме в последните години. Друга главна роля ще бъде поета от Дейвид Харбър, който явно е голям любимец на Netflix, пък и на MCU семейството (предстои съвсем скоро да го гледаме в „Черната вдовица”).

 

chris-hemsworth-extraction-2-20200202 chris-hemsworth-extraction-3-20200202 chris-hemsworth-extraction-4-20200202

Ето какво Хемсуърт за работата си с Харгрейв:

Той имаше също толкова драскотини, цицини и рани, колкото и всички ние. Като повечето каскадьори и на него леко му хлопат дъските, но е заразно да бъдеш около него. Говорите си за някоя каскада, изглежда леко опасно, а той изведнъж демонстрира, мята се през хълма или в стената и ти си казваш „Добре, явно и аз ще трябва да съм на същото ниво”. Събуди младия тийнейджър в мен, енергизиращо е да видиш, че има още гориво в резервоара ти.

Като цяло „Extraction” изглежда ще бъде стандартен екшън, от чийто сценарий и сюжет няма много какво да очакваме. Екипът зад камера и думите на Хемсуърт обаче ни дават надежда, че именно екшън сцените може да бъдат много качествени, снимани точно така, както обичаме да ги гледаме – практически, с добри каскади и бойна хореография, вместо със специални ефекти.

Extraction” ще бъде пуснат в платформата на Netflix на 24 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. “снимани точно така, както обичаме да ги гледаме – практически, с добри каскади и бойна хореография, вместо със специални ефекти.”

    И без shaky cam надявам се!