Остава месец до премиерата на очаквания от нас „Vivarium“ на режисьора Локран Финеган и сценариста Гарет Шанли и е време за нов поглед към фантастичната мистерия. Той идва под формата на международен трейлър, който е по-кратък от първата официална реклама и доста по-неясен по отношение на сюжета, но пък брилянтно подчертава сюрреалистичните му измерения. Нещо, което за нас е плюс и допълнително възбужда и без това високия ни интерес към филма.

Припомняме, че „Vivarium“ разказва историята на Том (Джеси Айзенбърг) и Джема (Имоджен Путс), които търсят своя перфектен дом. Когато странен брокер на недвижими имоти ги завежда в Йондър – мистериозен квартал в предградията с идентични къщи, двамата бързо решават, че това не е тяхното място, но когато се опитват да излязат от напомнящия лабиринт квартал, всеки път, по който поемат, ги отвежда на стартовата им позиция. Скоро Том и Джема осъзнават, че търсенето на мечтаната къща ги е въвлякло в кошмар, който придобива още по-големи и страшни измерения, когато на входа им се озовава дете от друг свят, което те са принудени да отглеждат…

Вижте новия трейлър.

Нямаме какво ново да добавим като коментар. Харесваме всичко, което знаем за филма, което виждаме като реклами и което чуваме като отзиви, и нямаме търпение да го гледаме. Отново отбелязваме, че по всичко изглежда, че „Vivarium“ е чудесен пример, за филм, който използва инструментите на фантастичния жанр, за да разкаже по интересен и оригинален начин история, напълно релевантна на нашата (всекидневна) реалност.

В добавка вижте и няколко нови постера.

vivarium_ver2_xlg vivarium_ver3_xlg плакат

Режисьор на „Vivarium“ е Локран Финеган („Without Name“), по сценарий на Гарет Шанли („Without Name“). В ролите са Джеси Айзенбърг, Имоджен Путс, Джак Хъдсън, Джонатан Арис, Даниел Райън, Моли МакКан и др.

Премиерата е на 27 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *