Очевидно Amazon доста държат и разчитат на новия си сериал „Hunters“ и не спират да го рекламират по маниер на някоя високобюджетна продукция. Вече видяхме цели три трейлъра, а сега получаваме и Super Bowl спот, при това с дължина от една минута – вероятно знаете, че ефирното време на най-гледаното спортно събитие в Щатите струва „майка си и баща си“ и най-често излъчваните спотовете са от порядъка на 30 сек. Но ако и ние разполагахме с Ал Пачино в първата му роля в класически сериал и имахме ресурсите на Amazon, вероятно и ние щяхме да го рекламираме.

Припомняме, че „Hunters“ следва група ловци на нацисти в Ню Йорк през 1977 г., които са открили, че стотици представители на високите ешелони на националсоциализма живеят сред нас и планират да създадат Четвърти Райх на територията на САЩ. Еклектичните Ловци се отправят на кървава мисия да предотвратят новия план на нацистите за геноцид и да ги изправят пред правосъдието. Ал Пачино влиза в ролята на лидера на Ловците Майър Оферман, а Логан Лърман е Джона Хайделбаум – млад мъж, който, след като баба му е убита от тайнствен натрапник в апартамента им, се впуска да открие извършителя и така попада в мистериозната организация под менторството на Оферман.

Вижте дебютиралия малко по-рано Super Bowl спот на „Hunters“ – реално 54-ият Super Bowl ще се проведе тази неделя, но е често срещана практика сред компаниите и студиата, рекламиращи на спортното събитие, да искат да избегнат масовката и да привлекат една идея повечко внимание към продукта си.

Този спот не предлага нищо ново и честно казано, нямаме какво да кажем като коментар, което вече да не сме споделили многократно в отразяването на новините около сериала. Само ще отбележим, че все повече се затвърждава усещането за по-комедиен тон, което е добре, когато говорим за нацисти, които планират Четвърти Райх. Че в началото ни се струваше, че го раздават твърде сериозно. Дано само крайният продукт не окаже тонална каша.

Hunters“ е дело на Дейвид Уайл („Moonfall“), който е сценарист и шоурънър наравно с Ники Тоскано. Двамата са и изпълнителни продуценти, заедно с Джордан Пийл, който е основна движеща сила зад проекта. Режисьор е Алфонсо Гомес-Рехон („Collateral Beauty”, „Me and Earl and the Dying Girl”, „The Current War“).

В ролите освен Ал Пачино и Логан Лърман ще видим Джерика Хинтън, Джош Раднор, Тиафани Буун, Грег Остин, Луис Озава Чангчиен, Карол Кейн, Соул Рубинек, Дилън Бейкър, Лен Олин и др.

Премиерата е на 21 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *