Оскар Айзък е един от любимите ни актьори, които работят в момента и се надяваме да има много възможности в предстоящите години, защото искаме да го гледаме възможно най-много. И вярно, че той е в един от най-големите франчайзи на планетата, но все пак Поу Дамерън е поддържащ персонаж, който не мислим, че беше особено интересно изграден. Сега обаче изглежда, че ще имаме възможност да гледаме Айзък точно в такава роля, каквато се надявахме – много сочна и многопластова, в същото време с потенциал за голям касов успех.

Става дума за това, че от Legendary са наели Оскар Айзък да играе главната роля в предстоящата им адаптация на успешния комикс на Брайън ВауанEx Machina. Знаем, че е объркващо, но просто е странно съвпадение, че Айзък вече имаше една безумно добра роля в друг филм, начерен „Ex Machina”. Всъщност се надяваме това да е добра поличба и за този проект, който все пак за щастие е озаглавен „The Great Machine, за да не става объркване.

Комиксът, стартирал през 2004-а, разказва историята на Мичъл Хъндред, бивш супергерой, който има способността да „говори” с машини и техника. Той е използвал силите си по такъв начин, че предотвратява атаката от 11 септември, заради което става кмет на Ню Йорк. Историята ни звучи адски интересно, защото от всичко, което виждаме, комиксът всъщност съвсем не се е интересувал толкова от супергеройските подвизи на главния герой, а далеч повече се е фокусирал върху политическата му кариера. По този начин 50-бройния комикс е разглеждал политически и социални теми повече, отколкото е сбивал героя със злодеи.

The Great Machine(избрано защото е супергеройското име на Хъндред) ще бъде написан от Ана Уотърхаус и Джо Шрапнел. Режисьор за сега не е обявен, но се надяваме да се намери бързо – проектът ни звучи много любопитно и ще му стискаме всичките палци наистина да се получи, а да не изпадне в някоя подукционна дупка. Филмът е наистина на много ранен етап все още, дори правата за адаптацията на комикса са уредени преди броени дни, но със сигурност ще се оглеждаме за още подробности.

CnE9S5PWIAAjKl1

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments