Финален трейлър на „Uncut Gems“ на братя Сафди с Адам Сандлър

от на 2020-01-05
 

Въпреки че премиерата на „Uncut Gems“ с Адам Сандлър вече мина и филмът се оказа неочаквано голям хит за любимите ни А24, получаваме един последен трейлър, който да завлече още малко зрители в американските киносалони. Знаем, че и доста хора в България вече са го изгледали по втория начин – за съжаление, не очакваме филма по нашите кина и дори шансовете да се появи на някой фестивал ни се струват доста скромни.

Новата реклама залага най-вече на изпълнението на Адам Сандлър, което доста критици спрягат за поне номинация за „Оскар“. Както знаем, Сандлър от време на време прави много различни от типичните за него филми и когато работи с качествен, сериозен режисьор, крайният резултат определено си заслужава. В случая режисьори са братята Джош и Бени Сафди („Heaven Knows What”, „Good Time”), така че въобще не сме изненадани колко положителни ревюта получава „Uncut Gems“.

Ако имате нужда от малко повече информация за сюжета, „Uncut Gems“ разказва за Хауърд Ратнър – харизматичен бижутер от Ню Йорк, който винаги е в търсене на  следващия голям удар. Когато прави серия от високи залози, които могат да доведат до най-голямата отплата в живота му, Хауърд трябва да извърши опасен балансиращ акт между бизнеса, семейството си и дебнещите от всеки ъгъл врагове, в неумолимия си стремеж към печалба.

Както споменахме, режисьори на „Uncut Gems“ са братята Джош и Бени Сафди („Heaven Knows What”, „Good Time”), които са и сценаристи заедно с честия им партньор Роналд Бронстийн. В ролите са Адам Сандлър, Джулия Фокс, Кевин Гарнет, Идина Мензел, ЛаКийт Станфийлд, The Weeknd, Ерик Богосян, Пом Клементиеф и др.

Филмът вече е в щатските кина.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте