Сам Рейми обмисля нов филм от поредицата „Злите мъртви“

 

Ако има едно сигурно нещо касаещо хорър поредиците, то е, че те никога не умират. През последните месеци ви съобщихме за развитието на доста франчайзи от любимия ни жанр и днес не е изключение. Огромни фенове сме на Сам Рейми и „Злите Мъртви“ („Evil Dead”), но откакто приключи третият и последен сезон на сериалът „Аш срещу злите мъртви“ („Ash Vs. Evil Dead”) поредицата изпадна в кома, от която привидно нямаше излизане. Главният герой и любимец на всички – Аш Уилямс – чиято роля се изпълняваше от иконичния Брус Кембъл приключи с въпросния сериал и актьора реши да пенсионира героя си като категорично отказа да развява моторни резачки и да бъде поливан с кофи кръв отново.

Въпреки това Сам Рейми все още таи надежда, че мнението на Кембъл може да се промени. Преди няколко дни, по време на чат с фенове в Reddit, режисьора отговори на няколко въпроса относно бъдещето на франчайза:

Брус, Роб Тапърт и аз работим с млад режисьор, който в момента пише сценарий за нов филм и идеята е той да го режисира. Що се отнася до мен – с удоволствие бих режисирал нов филм за „Злите Мъртви“, но много ми се иска Брус да участва. Той казва, че е пенсионирал героя, но се надявам, че ще размисли.

Изглежда нещата вървят в позитивна насока относно нов филм, но голямата въпросителна е дали неизвестният засега режисьор и сценарист пише сценария с идеята, че Аш ще се завърне? Или по-скоро ще е с изцяло нови герои? Звучи ни като да е по-скоро второто. Кембъл неведнъж е казвал, че е 100% сигурен, че няма да играе повече героя, но всички сме чували подобни изявления и преди от актьори и знаем колко бързо те си порменят мнението.

Сигурно се питате какво стана с продължението на супер успешния римейк на Феде Алварез от 2013“? Отговорът е ясен и точен според Рейми:

Ако Феде иска да напише и режисира нов филм – да – бих го подкрепил, без да се замисля!

Ние също бихме подкрепили завръщането на Алварез, но той изглежда е доста зает с други проекти и не бихме таили надежди на този етап за неговото участие. По-скоро ще гледаме напред към въпросният нов филм, който евентуално ще режисира Сам Рейми. Като цяло следим развитието на поредицата „Злите Мъртви“ с интерес и ще ви информираме за всичко по-интересно. .

evil dead

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте