Приянка Чопра и Ричард Мадън в мулти-сериала „Citadel” на братята Русо

от на 2020-01-17
 

Ако в момента има някой в Холивуд, който знае как да ръководи огромни продукции и да ги докара успешно до финала им, това без съмнение са братята Джо и Антъни Русо. Напоследък не сме се присещали много-много за „Отмъстителите: Краят”, но това е, защото той не е така дебатиран, както бяха други финали тази година – той просто е добър, хората не спорят за това. Но сега, когато новият проект на Русо също се очертава да бъде нещо изключително мащабно и амбициозно, веднага отправяме мисли към това как добре се справят те с такива начинания.

Проектът се казва „Citadel” и е интересно определян като „мулти-сериал”. Доколкото ни става ясно, това означава, че шпионският екшън-трилър ще има американска версия, но същевременно ще започне локални продукции на местния език в Италия, Мексико и Индия. Такъв проект не се започва просто от нищото току-така, а очевидно ще има идеи за събиране на различните истории една с друга, или всички на едно място. И кой друг да подкрепи и продуцира такава мащабна идея, освен Amazon.

Голямата друга новина около „Citadel” e, че в американската версия главните роли ще бъдат поети от Приянка Чопра и Ричард Мадън. Чопра (по мъж Джонас) в момента е огромна звезда, въпреки че не бихме определили славата й като на добра актриса – тя просто е известна. Въпреки това имаме известни надежди за нейните способности, тъй като чарът ѝ определено е на много високо ниво, водила е и няколко години сама успешен сериал – „Quantico”. Нямаме достатъчно знания по въпроса, че да си позволим да говорим за дългата ѝ кариера в Боливуд преди, но няма как да е била толкова успешна случайно. Мадън пък все повече ни впечатлява в последните години, разбира се като Роб Старк, беше супер в поддържаща роля в „Рокетмен”, но абсолютно ни разби в „Bodyguard”. Двамата ни изглеждат като много приятна комбинация и със сигурност ще ги гледаме с удоволствие на екран заедно.

Към „Citadel” освен това се присъединяват много сериозна група сценаристи, всички от които имат впечатляващи екшън кредити в резюметата си. Джош Апелбаум е работил „Мисията невъзможна: Режим фантом” и „Наричана още”. Скот Розенбърг е написал и двата нови „Джуманджи” филма. Джеф Пинкнър е писал за „Изгубени”. Тримата, заедно с Андре Немец, от години работят заедно по сериали като „Zoo”, „Happy Town” и „Life on Mars”. Такава дългогодишна колаборация ни носи доста добро предчувствие за предстоящия мулти-сериал. Под вещото ръководство на Джо и Антъни Русо усещаме, че тук има потенциал за нещо наистина специално.

За сега стартова дата на продукцията все още няма, но ще се ослушваме за още новини.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте