Обикновено, когато филмите много се забавят и не излязат дълго след първоначално обявената си премиерна дата, това ни говори за проблеми в продукцията, в липса на вяра от страна на студиото и като цяло го разглеждаме като лош предвестник за качеството на филма. В случая на „The Rhythm Section” обаче има някои опрощаващи фактори, на които може да бъде отдадено стабилното забавяне (филмът първоначално беше обявен за миналия февруари). По време на продукцията Блейк Лайвли се е наранила толкова сериозно, че снимките прекъсват за месеци, а след като отново започват да снимат към екипа се присъединява Стърлинг К. Браун, което задължително вкарваме в колоната с плюсовете.

Припомняме, че „The Rhythm Section” e екшън-трилър за отмъщение, в който обикновена жена решава да намери виновниците за смъртта на семейството й. От предишния трейлър знаем, че Джуд Лоу, когото обичаме много, играе агентът който обучава героинята на Лайвли в това как да се превърне в шпионин и машина за убиване. От новия трейлър вече разбираме и какво значи всъщност заглавието на филма:

Въпреки сравнителната ни скептичност за финалния резултат, този трейлър отново ни показва достатъчно причини, че да дадем шанс на филма. Изглежда като доста прилично сниман екшън, Лайвли има много солидно екранно присъствие, пък и похватът с различните дегизировки обикновено е доста забавен за гледане. Джуд Лоу и Стърлинг К. Браун добавят тонове класа, а в крайна сметка какво повече ни трябва за приличен екшън от солидна хореография и талантлив актьорски екип?

Сценарият на „The Rhythm Section” е написан от Марк Бърнел, който е и автора на оригиналния роман в основата на филма. Режисурата е дело на Рийд Морано, която има впечатляващи кредити в телевизията, начело с „The Handmaid’s Tale”, а предишният й филм „I Think We Are Alone Now” беше доста добре посрещнат във фестивалните среди.

Вижте официалният синопсис сега:

Стефани Патрик е обикновена жена, която върви по пътя на саморазрушението след като семейството й загива трагично в самолетна катастрофа. Когато тя разбира, че катастрофата не е била случайност, тя влиза в мрачен и сложен свят, за да търси отмъщение над виновните и да намери собственото си изкупление.

В крайна сметка „The Rhythm Section” ще излезе на 31 януари и смятаме, че има достатъчно причини да му дадем шанс, особено в януарската суша на добри нови заглавия.

EOVqo9CU8AAZHY1

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Стилистиката на първия Борн /който все пак е филм на 20 години/ среща Атомна блондинка.
    Неам грам желание да му дам шанс

  2. Само дето Барбара Броколи има нужда от Джеймс Бонд, за да направи успешен филм…

  3. Този филм ще е хубав, като решат да го пуснат ….
    Пука ми за нея и от този трейлър ….She seems vulnerable AND capable …

    Ако ви се гледа хубав филм, който вече е излязъл:
    Eye for an Eye (Quien a hierro mata)