Нов трейлър на „Bloodshot” с Вин Дизъл на Дейв Уилсън

от на 2020-01-15
 

Знаем, че всички седите и чакате с нетърпение новия трейлър на „Bloodshot” – поредният екшън франчайз, който Вин Дизъл ще се опита да поведе с първата си титулярна роля в супергеройския поджанр. Учудващо е за всички ни, тъй като поредицата „Бързи и яростни” отдавна се превърна в супергеройска, но всъщност освен гласа на Грут в „Пазителите на галактиката”, досега Дизел не се е занимавал с нещо, базирано на комикс.

Ето сега, за всички нетърпеливци, Sony пускат втория международен трейлър на предстоящия „Bloodshot”. Преди да го видите припомняме, че филмът разказва за войник, който след като губи живота си в битка, е съживен обратно и инжектиран с нанотехнология, която го прави машина за убиване със способност да се регенерира.

https://www.youtube.com/watch?v=0R-qIOGyEcw

Доколкото можем да кажем някоя добра дума за този трейлър, тя абсолютно ще бъде към интересните във визуално отношение кадри, като този с куршума през лицето. Това изглежда добре направено и иновативно и се надяваме, че във филма ще бъде наблегнато на подобни неща. Като цяло, всичко около визуализирането на регенерацията, изглежда страхотно. Освен това този трейлър ни се струва по-добър от първия от гледна точка на това, че не разкрива много сюжетни елементи, а  представя същността на проекта.

Но дотук с хубавите неща. Реално след този трейлър имаме все по-ниски очаквания за „Bloodshot”, а ние поначало си бяхме доста скептично настроени. Изглежда ни като супер обикновен 90-тарски екшън, просто с по-полирани ефекти (и то не всички –  кадърът с падането от блока изглежда наистина ужасно). Не, че има нещо в 90-тарските екшъни, просто сме ги гледали достатъчно и нямаме никаква нужда да гледаме още един филм, същия като всички останали. Освен това вече във втори трейлър почти не виждаме Тоби Кебъл, което сериозно започва да ни обижда.

Последният синопсис звучи така:

Базиран на комикса-бестселър, Вин Дизел влиза в главната роля на Рей Гарисън, войник, който наскоро е загинал на фронта, но е възроден в супергероя Блъдшот от корпорацията RST. Той е неудържива сила с армия от нанотехнологии във вените – по-силен е отвсякога и е способен да се самолекува моментално. Но както контролира тялото му, компанията също така може да влияе и на ума и спомените му. Сега Рей не знае кое е истина и кое не е, но е на мисия да разбере.

Дори и синопсисът ни се струва доста смехотворен и ниско оригинален, но ще оставим все пак леко открехната вратата на очакванията си. Сценарият все пак е писан от Джеф Уодлоу и Ерик Хайзерер, сценарист на „Първи контакт”.

Bloodshot” („Блъдшот”) е режисиран от Дейв Уилсън, а в главните роли са Вин Дизел, Томи Кебъл, Гай Пиърс, Ейза Гонзалез и Сам Хюън.

Премиерата за България е насрочена за 21 февруари тази година.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2020-01-15 at 12:49

  Мда, вече съм напълно сигурен, че ако направи обещания нов Ридик, ще е дебел чичко, с торбички под очите

  Отговор

  • radi
   2020-01-15 at 15:31

   Откога слушаме за този Ридик и още го няма на хоризонта


  • Riddick
   2020-01-15 at 16:45

   В инстаграма му пусна клип как чете сценария, преди това с Дейвид Той/хи/ ……. все не запомням как се произнася режисьора…. имаха видео във Furyan Friday (така си нарича петъците), и казаха, че филма ще го бъде и ще е пак R rated


  • radi
   2020-01-15 at 17:05

   Аз съм чел, че ще е над 100 млн. Струва ми се, че ще стане и той сериал


  • Riddick
   2020-01-15 at 17:28

   за това си мечтая, високобюджетен R rated…..може и да се получи, ако новите БиЯ чукнат 1,5 млрд$, ама се носят слухове и за нов ХХХ, а това са по-популярни филми, по-доходоносни, така че Ридик си остава на заден план.


  • X-Force
   2020-01-15 at 22:01

   Ридик 4 ще дойде, но най-вероятно ще е 2022 – дотогава ще изтърпим Бия 9, ХХХ, Блъдшит и кой знае още какво.


 • kikogod
  2020-01-15 at 17:55

  Интересно, Дизелака нарочно ли си избира филми, където винаги да е с някаква група, на която да е шеф? 😀

  Отговор

 • Драго
  2020-01-17 at 14:20

  Този филм не трябваше ли да е с премиера на 21 Февруари в Щатите?! Или аз нещо бъркам? Гледам, че премиерната му дата за САЩ е на 13 Март.
  M, да, преместили са го – „Bloodshot is scheduled to be released on March 13, 2020, by Sony Pictures Releasing, after previously being scheduled to release in February 21, 2020“.
  Дали се страхуват от Birds of Prey, или просто са намерили „по-подходяща“ дата за премиера?

  Иначе трейлърът не е лош и аз ще гледам филма на кино. Но като гледам от Сони колко вярват във филма, изглежда няма да изкара много пари в бокс офиса.

  Отговор

  • X-Force
   2020-01-17 at 15:32

   Изместиха датата защото ефектите са покъртително зле и имат нужда от още работа.


 • някой
  2020-01-19 at 22:48

  Ааа, ма тва да не е втора част на филма, дето Вин Бенз….ъъъ Дизел беше бавачка? Леле много се радвам, ако е така. Много ме кефеше тоя филм и тайно се надявах да има продължение.
  Сега сериозно – изглежда супер траш.

  Отговор

Коментирайте