Крисчън Бейл е в преговори за роля в „Thor: Love and Thunder”?

от на 2020-01-07
 

Тази новина си е още едно директно потвърждение на репликата на Рики Джервейс от неделната церемония за раздаване на „Златните Глобуси” – „Работата на актьорите вече не е да играят, а да носят маски, пелерини и впити по тялото костюми”… Sad but true. Ще кажете – не е като да не сме виждали Крисчън Бейл да носи пелерина, но неговият Батман беше от друга вселена, а сега (очевидно) е настанало време да смени „лагера” и да се прехвърли в отбора на Marvel.

Collider ексклузивно разпространиха информацията, че Крисчън Бейл е в преговори да се присъедини към Крис Хемсуърт към подготвяния от Тайка Уайтити „Thor:Love and Thunder”. Снимките трябва да започнат през лятото. Вече е ясно, че Теса Томпсън ще влезе отново в ролята на Валкирия, а Натали Портман ще се завърне в поредицата като Джейн Фостър и – както се говори – в хода на филма ще поеме функциите на бога на гръмотевиците (?)…

За момента не е ясно каква би могла да бъде ролята на Бейл. Самите Marvel не са коментирали информацията за неговото участие, актьорът също не е отговорил на молбата за коментар. Подозираме, че подобни новини понякога са способни да се „разтворят” в небитието, след като се потвърди/отхвърли тяхната достоверност, но в случая може би ще помогнат на зрителите да си припомнят колко прекрасен актьор е носителят на „Оскар” Крисчън Бейл, като отидат да го видят в „Пълно ускорение”, чиито световен боксофис достига вече 200 милиона долара…

Thor: Love and Thunder” се очаква да се появи на екран на 5 ноември 2021 година – до тогава има достатъчно време да се изяснят всички въпросителни и Уайтити да „влезе във владение” на ситуацията.

коментари
 
Отговорете »

 
 • TTT
  2020-01-07 at 14:40

  Бейл във Ford v Ferrari размаза, макар че беше очаквано. И филмът като цяло си е резачка де.

  Отговор

 • X-Force
  2020-01-07 at 16:08

  Най-вероятно го искат за ролята на Бета Рей Бил, който беше тийз-нат в Рагнарок. Ако това е така – Бейл ще предостави гласа си и може би ще има намесен motion capture. Другият вариант е да е злодей. При всички положения би било супер ако се присъедини към каст-а.

  „Работата на актьорите вече не е да играят, а да носят маски, пелерини и впити по тялото костюми” – тая тъпотия даже няма да я коментирам. С изключение на Робърт Дауни Джуниър, почти всички актьори ползват „шарените филми“ помежду другото, а не като основна работна среда.

  Отговор

Коментирайте