Играй и спечели официалната новелизация „God of War“ на Джей Ем Барлог (кой спечели)

от на 2020-01-09
 

Играта приключи, благодарим на всички участници! „God of War“ на Джей Ем Барлог печелят:

Марчо Минчев
Младен Георгиев

Честито!

Наш представител ще се свърже с тях, за да уточним как да получат наградата си.

––––––-

След световните успехи на първото издание на „God of War” играта се сдоби с продължение, а продължението от своя страна се сдоби с новелизация. Новелизация, която вече забелязахме и в родните книжарници, облечена в арта на Дерек Даниелс (ако ви звучи познато – да, същият, който илюстрира „X-Men: Next Dimension“).

Отмъстил на боговете на Олимп, Кратос вече обитава друго митологично царство – това на норвежките божества и чудовища. Техният свят е толкова суров, колкото и студен. Порядките са трудни, обитателите – непрощаващи. Кратос води своята борба за оцеляване, опитва се да живее като обикновен човек в северните гори… ала полубогът е вече баща, който трябва да се грижи не само за оцеляването на сина си, а и за възпитанието му, така че да не повтори собствените му смъртоносни грешки. Предизвикателства обаче изскачат зад всеки ъгъл, а скоро съдбата застига Кратос и сина му и ги запраща на най-вълнуващото и опасно пътешествие в живота им.

god-of-war-korica-bg-20200109

Съвместната ни игра с издателство „Сиела” дава възможност на двама от вас, отговорили правилно на въпроса, да спечелят копие от романа „God of War”… а ето и какво ви питаме:

На кой олимпийски бог е син Кратос?

А) Хадес, бог на подземното царство
Б) Зевс, бог на небето
В) Арес, бог на войната

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте