Джейк Джиленхол твори вече трето десетилетие и през всичките години, в които развива таланта си – пред камера и на сцена – създава абсолютно незабравими образи, в тотално различни истории, винаги готов за нови предизвикателства и провокации. Заедно с обявените на етап пред-продукция „The Division“, „Rio“ и „Finest Kind“, анонсирания ангажимент „The Anarchists vs ISIS“ и телевизионната поредица „Lake Success“, в предстоящата нова 2020 година актьорът ще се включи и в създаването на филмова версия на популярния комикс, трансформиран в мюзикъл „Fun Home”, който през 2015 година печели пет награди „Тони”, включително за най-добър мюзикъл.

Информацията от Daily Mail гласи, че Джейк Джиленхол ще се включи като копродуцент и актьор в проекта за адаптация на награждавания автобиографичен илюстрован роман на Алисън Бекдъл, който представлява „трагикомична” хроника на нейното детство в малко градче в Пенсилвания, в годините преди и след самоубийството на баща й, преподавател по английски език и собственик на погребално бюро. Много е вероятно в бъдещия филм мистър Джиленхол да се ангажира именно с ролята на бащата в тази интригуваща история.

Работата по „Fun Home”се очаква да стартира към края на 2020 година, като към режисьора на бродуейския мюзикъл Сам Голд (който е поставял на сцена и получавал награди за многобройни театрални хитови заглавия и мюзикъли) е отправено предложение приложи „магията” си и върху филма. За момента никъде не се споменава дали киноверсията на „Fun Home” ще бъде мюзикъл – ще очакваме всякакви ъпдейти на информацията по този въпрос! Пък и винаги сме готови да гледаме Джейк Джиленхол, един от най-добрите актьори на съвремието ни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *