Според различни вярвания числото седем е свещена и мистична цифра. В Библията то е символ на Сътворението, в Египет – на вечния живот. Имаме седем смъртни гряха, седем чудеса на света, седем дни от седмицата и още много подобни примери. Най-малкото сме чували приказката за седмия син на седмия син, а феновете на тежката музика веднага ще се сетят за албума на Iron Maiden от 1988 година. Казваме ви всичко това, защото смятаме, че е време Sony да ги осени някое чудо и да намерят правилния режисьор в лицето на номер седем.

След като само преди три месеца ви съобщихме, че Травис Найт поема режисурата от своя колега Дан Трактенбърг, то сега с прискърбие ще трябва да споменем, че американецът вече не е част от подготвяната игрална адаптация по хитовата плейстейшън поредица „Uncharted”. Като основна причина се посочват проблеми с графика на главната звезда Том Холанд, който започва работа по следващия филм от поредицата за Спайдър-мен през идното лято.

Проклятието за Sony наистина няма край и сега те ще трябва да си търсят нов режисьор. Поради тази причина и вече споменатата премиерна дата от 18 декември 2020 година остава в историята. На този етап не се знае кога и как неозаглавеният филм по „Uncharted” ще дебютира по екраните.

травис найт

Припомняме ви, че Травис Найт беше шестият човек, поел режисьорските отговорности след Дейвид Ръсел, Нийл Бъргър, Сет Гордън, Шон Леви и Дан Трактенбърг. Сценарият, дело на Рейф Джудкинс, Арт Маркъм и Мат Холоуей, ще ни покаже един много млад Нейтън Дрейк в лицето на Холанд. Марк Уолбърг, който в ранните етапи на проекта беше гласен за възрастната версия на персонажа, преди поредните промени, сега ще влезе в ролята на Съли, ментор и най-добър приятел на Дрейк.

Uncharted” поредицата е мъжкият игрови аналог на „Tomb Raider” игрите, които пък от своя страна са женската алтернатива на Индиана Джоунс. Нейтън Дрейк винаги е в центъра на опасно приключение, в търсене на отдавна загубено и безценно съкровище, сред мистериозни и екзотични локации. С пет игри зад гърба си, Дрейк все още не се е отказал да получи своята заслужена слава и на киноекрана.

Вече не смеем да пожелаваме нищо на Sony, защото нямаме идея какво може да се случи. Само се надяваме този проект да се реализира в най-скоро време и да не се наложи ново пренаписване на сценария поради напредване на годините на главния актьор. Том Холанд в момента е в своята двадесет и трета година, а самият Дрейк в „Uncharted: Golden Abyss” е на около двадесет и девет.

Ние ще продължаваме да следим развитието на този проект с минимален интерес, както правим вече близо десет години.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Проклятието с режисьорите на „Светкавицата“ е застигнало като чума и този проект…