Кината от веригата Cine Grand са известни със своя комфорт и специално отношение към всеки клиент. С желание да насърчи редовните си клиенти, компанията си е поставила за цел да изненадва с нови продукти поне веднъж в годината, а тази – с два.

На специално събитие в зали TSAR в Sofia Ring Mall, кино веригата представи своята годишна абонаментна програма. Новият продукт гарантира много привилегии за всички киномани. Сред тях са 12 билета на преференциална цена и в добавка 12 броя пуканки. Билетите може да се използват и за няколко прожекции, ако сте по-голяма група. Сред подаръците, които получава всеки член на клуба, е и другият нов продукт – 3D очила Aviator, по подобие на модела, носен от Том Круз в култовия хит „Топ Гън“.

Изпълнителният директор на Cine Grand Амитабх Вардхан, който наскоро бе класиран в топ 10 на най-добрите изпълнителни директори от Industry Era Magazine, споделя:

Пристигнах в България за първи път през 2007 г. През тези 12 години разучавам местния пазар, поведението на клиентите и техните желания, които да задоволим чрез нашите кина. Експериментирахме постоянно, за да превърнем ходенето на кино в уникално изживяване, със специално отношение към клиентите, иновативни технологии и дизайн. За да продължим в тази насока, представяме 3D очилата Aviator. Ние сме първата верига в Европа, която предлага тези дизайнерски очила. Освен това стартираме наша Годишна абонаментна програма с много бонуси и привилегии.

Сред гостите на събитието бяха изпълнителни директори на водещи компании, партньори на кино веригата. Те станаха първите членове на новия Годишен абонаментен клуб на Cine Grand с чаша прекрасно вино и новия филм на Уди Алън „Един дъждовен ден в Ню Йорк“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Не мога да повярвам, че най-после поне една кино верига реши да предложи месечен абонамент. Фрапиран съм, че Cinema City не са ги изпреварили досега. В САЩ и Англия всички ползват абонаменти (аз включително) и за един кино фен това е най-доброто нещо, което можеш да получиш срещу 20 долара на месец. Интересно ми е колко е цената на месец за абонамента на Cine Grand и най-вече дали ще има успех? Бай Ганьо е всеизвестна скръндза, но това си е супер оферта и се надявам да е успешна.