Маниаците зад „Внедрени в час” 1 и 2 и „Lego: Филмът”, които написаха, продуцираха и спечелиха „Оскар“ за увлекателния „Спайдър-мен: В Спайди-вселенатаФил Лорд и Кристофър Милър са решили, че сред следващите им проекти ще присъства партньорство със създателите на безмилостно-убийствения (буквално) „Ready or Not” – Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет. Последните са се ангажирали да режисират, а Лорд и Милър, заедно с Чад Вилела от Radio Silence ще продуцират хорър-комедия, която е била представена като съчетание между „Good Boys” и „The Revenant”. И да – наистина ще има мечки!

Информацията е разпространена от THR, които допълват, че сценарист на идеята е Джими Уордън (бивш асистент-продукция в екипа на „Внедрени в час”), а идеята е представена на Universal от управителя на компанията „Lord Miller” – Адития Суд, който също ще се включи в продуцентския екип, заедно с Брайън Дъфийлд. Universal делегират изпълнителните продуценти Мат Рийли и Кристин Сън, а договорката на Лорд и Милър с мейджър-студиото е от август, след като двамата бяха подписали сериозна сделка със Sony Pictures TV.

При все, че още нищо друго не е известно, освен кодовите думи „мечки”, „хорър” и „комедия”, специалистите очакват с огромно нетърпение резултата от „симбиозата” между членовете на екипа – още повече след като „Ready or Not” на „Radio Silence” успя да събере почти 60 милиона долара боксофис, а „производствената” му стойност за Fox Searchlight възлиза на около една десета. Узнаем ли още нещо любопитно, свързано с Лорд и Милър – ще информираме незабавно!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *