От вчера най-новото допълнение към непрестанно разширяващата се (и все толкова популярна) вселена на „Бързи и яростни“ – анимационният сериал „Fast & Furious: Spy Racers”, вече е достъпен в платформата на Netflix. Коледа е повече от идеален момент за премиерата му, тъй като децата са ваканция и ще могат да му се изкефят на спокойствие. Разбира се, всички останали hardcore фенове на франчайза също ще могат да се порадват на „Spy Racers”, стига да са окей с по-детската му насоченост, която не се определя от това, че сериалът е анимационен, а от цялостния поход към историята.

В центъра на „Fast & Furious: Spy Racers” е тийнейджърът Тони Торето, който следва стъпките на по-големия си братовчед Доминик (героят на Вин Дизел от филмите). Тони и неговите приятели са наети от правителствена агенция, която иска от тях да проникнат в елитна лига на състезатели, която служи за прикритие на огромна престъпна организация наречена SH1FT3R, която се стреми към световно господство.

Вижте единствения трейлър на първия сезон на сериала, както и няколко клипа, които ще ви кажат абсолютно всичко, което ви е необходимо да знаете (и което не сте научили от официалните снимки и синопсиса) за „Fast & Furious: Spy Racers”.

Трейлър:

Клипове:

Да, изглежда доста детско, но очевидно това е идеята. Пък и нека не са лъжем, нивото на игралната поредица „Бързи и яростни“ не е чааак толкова по-високо. Както казахме и преди, интересът ни тук е чисто „научен“ – любопитни сме как ще се развие и къде ще стигне този забележителен фрайнчайз, който следващата година ще се сдобие с девети (без да броим „spin-off“-а „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“) филм.

Актьорите, които ще озвучават главните роли в „Fast & Furious: Spy Racers”, са Тайлър Пози („Teen Wolf“) като Тони Торето, Камил Рамзи („American Vandal“) като Лейла Грей – известна ъндърграунд състезателка, която работи за SH1FT3R, Люк Йънгблъд („Хари Потър“) като 13-годишния технически гений Фрости Бенсън, Джордж Диас („Jane the Virgin“) като Сиско Реналдо, който е едновременно мускулите и сърцето на групата, Симилсе Дизел като по-малката сестра на Фрости Сиси, Рене Елис Голдсбери като тайния агент на групата г-а Ноуеър, Маниш Дайал като лидера на SH1FT3R Шаши Дар и Джими Татро като местния глуповат хулиган Мич.

 

fast_and_furious_spy_racers_xlg Fast & Furious Spy Racers • Poster

Шоурънъри на „Fast & Furious: Spy Racers” са Тим Хендрик („Аватар: Повелителят на четирите стихии“, „Легендата за Кора”) и Брет Хааланд („All Hail King Julien”, „Kung fu Panda: Legend of Awesomeness”). Двамата са и изпълнителни продуценти наравно с Вин Дизел, Нийл Х. Мориц и Крис Морган, които са продуцентският екип и на игралните филми.

Fast & Furious: Spy Racers” е достъпен за гледане по Netflix oт вчера, 26 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. В моето детство имаше една анимацийка Мишел Ваян…… в пъти по – яка от това