Да избираш интересни истории, чрез които да поддържаш тренинг и любопитството на публиката, не винаги е възможно. Но Кери Мълиган е упорита и вече 15 години работи с различни режисьори по разнообразни пълнометражни и телевизионни проекти, за да допълва личната си палитра от персонажи. Особено „цветна” ще бъде следващата й героиня Каси, която е доста опасна чаровница в „Promising Young Woman” – режисьорския дебют на Емералд Фенел

Освен с актьорските си ангажименти, Фенел е известна и като шоурънър на част от епизодите на „Killing Eve” (поредица с награди и номинации за „Златен Глобус”, награди „Еми”, БАФТА и какво ли още не) и вярваме, запознатите със специфичното чувство за хумор на сериала ще открият „закачки” и в първия трейлър на „Promising Young Woman”.

Ето в какво се превръщат непродуцираните сценарии – сюжетът за този филм фигурира с 30 точки в „черния списък” от 2018 година, а Мълиган си играе доста забавно с наивниците, попаднали й „на мушката”. Не отричаме, за „отмъстителното” усещане допринася класическия аранжимент на „Toxic” на Бритни Спиърс, а според първоначалната информация отровата, която Каси таи през годините, започва да се събира „след самоубийството на най-добрата й приятелка – тя не е сигурна дали да продължи да търси възмездие в името на миналото или да даде шанс на собствения си живот…”.

Впечатляващият актьорски екип на филма е допълнен от Адам Броуди, Сам Ричардсън, Бо Бърнам, Алисън Бри, Кони Бритън, Кристофър Минц-Плас, Алфред Молина, Лавърн Кокс, Макс Грийнфийлд, Дженифър Кулидж, Кланси Браун и др. Ето и официалния синопсис на филма:

Всички са на мнение, че Каси е „обещаваща млада жена”… докато тайнствено събитие не проваля внезапно бъдещето й. Нищо в живота на Каси не е такова, каквото изглежда – тя е супер-остроумна, провокиращо-хитра и води двоен живот през нощта. Една неочаквана среща ще даде шанс на Каси да поправи грешките от миналото в тази изпълнена с напрежение, изключително забавна история…

Премиерата на „Promising Young Woman” на кино се очаква в киносалоните на 17 април 2020 година. Ще ни бъде интересно да проследим хамелеонските превъплъщения на Мълиган.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *