Трейлър на „Promising Young Woman” на Емералд Фенел с Кери Мълиган

от на 2019-12-15
 

Да избираш интересни истории, чрез които да поддържаш тренинг и любопитството на публиката, не винаги е възможно. Но Кери Мълиган е упорита и вече 15 години работи с различни режисьори по разнообразни пълнометражни и телевизионни проекти, за да допълва личната си палитра от персонажи. Особено „цветна” ще бъде следващата й героиня Каси, която е доста опасна чаровница в „Promising Young Woman” – режисьорския дебют на Емералд Фенел

Освен с актьорските си ангажименти, Фенел е известна и като шоурънър на част от епизодите на „Killing Eve” (поредица с награди и номинации за „Златен Глобус”, награди „Еми”, БАФТА и какво ли още не) и вярваме, запознатите със специфичното чувство за хумор на сериала ще открият „закачки” и в първия трейлър на „Promising Young Woman”.

Ето в какво се превръщат непродуцираните сценарии – сюжетът за този филм фигурира с 30 точки в „черния списък” от 2018 година, а Мълиган си играе доста забавно с наивниците, попаднали й „на мушката”. Не отричаме, за „отмъстителното” усещане допринася класическия аранжимент на „Toxic” на Бритни Спиърс, а според първоначалната информация отровата, която Каси таи през годините, започва да се събира „след самоубийството на най-добрата й приятелка – тя не е сигурна дали да продължи да търси възмездие в името на миналото или да даде шанс на собствения си живот…”.

Впечатляващият актьорски екип на филма е допълнен от Адам Броуди, Сам Ричардсън, Бо Бърнам, Алисън Бри, Кони Бритън, Кристофър Минц-Плас, Алфред Молина, Лавърн Кокс, Макс Грийнфийлд, Дженифър Кулидж, Кланси Браун и др. Ето и официалния синопсис на филма:

Всички са на мнение, че Каси е „обещаваща млада жена”… докато тайнствено събитие не проваля внезапно бъдещето й. Нищо в живота на Каси не е такова, каквото изглежда – тя е супер-остроумна, провокиращо-хитра и води двоен живот през нощта. Една неочаквана среща ще даде шанс на Каси да поправи грешките от миналото в тази изпълнена с напрежение, изключително забавна история…

Премиерата на „Promising Young Woman” на кино се очаква в киносалоните на 17 април 2020 година. Ще ни бъде интересно да проследим хамелеонските превъплъщения на Мълиган.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте