Първи трейлър на втори сезон на „The Boys” с Карл Ърбан и Джанкарло Еспозито

от на 2019-12-11
 

Една от най-приятните изненади на изминаващата година беше първият сезон на „The Boys” – сериала, който запали всички фенове на супергероите с това, че толкова ги мразеше. Ако не сте стигнали до него (което е напълно разбираемо в сегашното време на нескончаем приток от качествена телевизия), припомняме, че „The Boys” е сериал, в който супергероите не просто съществуват, а са най-известните хора на света, зад които стои огромна маркетингова машина. Те обаче са обратното на Супермен и Спайдър-мен – почти всичките са ужасяващо противни хора, срещу които се борят група обикновени човеци.

Първият сезон беше абсолютен хаотичен фурор от кървища, насилие и изненадващо проникновен коментар на културата на знаменитостите, славата и сензацията. Сега с голямо удоволствие виждаме, че вторият сезон на сериала ще заложи още повече на това, което го направи абсолютен хит за Amazon тази година – пресиленото клане е на  преден план в трейлъра, но освен това виждаме всичките познати и обичани герои. Все пак колкото и да се забавляваме с ужасяващо бруталните начини, по които разни хора умираха в първия сезон, продуцентите Сет Роугън и Еван Голдбърг и създателят Ерик Крипки добре знаят, че няма да следим нищо, в което героите не са интересни.

Познатите лица на Карл Ърбан, Джак Куейд, Антъни Стар, Лаз Алонзо, Карен Фукухара, Чейс Крауфорд, Доминик МакЕлигот, Томер Капон и Ерин Мориарти се завръщат, а към тях се присъединяват Горан Вишнич и Джанкарло Еспозито (великият Гъс Фринг от „Breaking Bad”). Вижте трейлъра сега:

Откъм сюжет все още няма много официални съобщения, но феновете на първия сезон със сигурност знаем какво да очакваме, защото много нишки бяха оставени с много въпроси. Били Бучър и Хоумлендър имат много сериозно и травматично минало, което ги свързва и с което ще трябва да се справят. Кралица Мейв и Ани „Старлайт” ще се опитват да възвърнат някакво подобие на интегритет в ранковете на супергеройската група „Седморката”. Ще трябва да видим и кой ще оглави от корпоративна страна Седморката, след като Хоумлендър изпепели предишната им шефка.

В скорошно интервю Сет Роугън и Еван Голдбърг споделят впечатленията си от първия епизод на втори сезон по следния начин:

Моментално изглежда по-добре, по-голям от първия сезон. Актьорите знаят какво правят. Имаме повече ресурси и добавяме повече герои. Обхватът на сериала органично расте с продължаването си.

Официална премиерна дата за втори сезон все още няма, но със сигурност ще бъде през 2020 г.

коментари
 
Отговорете »

 
 • heinrich
  2019-12-11 at 12:38

  Карл Урбан просто цепи мрака с тая визия.

  Отговор

 • fishek
  2019-12-11 at 14:17

  Някой съмнява ли се че Еспозито ще е новия шеф на „Седморката“ ? Брутален беше първия. Очаквам да задържат нивото и дори да качат малко за втория.

  Отговор

 • X-Force
  2019-12-11 at 18:42

  The hype is on!

  Отговор

 • stealth
  2019-12-11 at 18:44

  The Boys ми е от приятните изненади тази година. Не очаквах да ми хареса толкова. Напомними на Preacher-а, но без съвсем да е изплискал като него. Ще видим как ще го развият де. Първият сезон си беше съвсем довършен, спокойно можеха да спрат до тук. Рядко се случва да видим как Индустрията вкарва всичко в бизнес модели. Как всичко добро (супергерои в случая) се смарангясва с цел печалби. Във Винил го имаше леко това без да е точно на фокус.

  Отговор

 • AzUrAL
  2019-12-12 at 01:30

  Брилянтен сериал. Нямам търпение!

  Отговор

 • Hristian
  2019-12-14 at 16:20

  Наистина очаквам да отговорят на всички въпроси във втори сезон и очаквам доказателството за сваления самолет, за да види светът истинската им същност. Имат невиждан потенциал, стига да го осъществят по най-добрият начин.

  Отговор

Коментирайте