Принц Андерс от игралния „Аладин” на Гай Ричи може да има собствен сериал по Disney+

от на 2019-12-08
 

Неведоми са пътищата, по които директорите на Disney и стрийминг-канала им Disney+ взимат решения – може би разчитат на интуиция с перверзно чувство за хумор или на някакви свръхестествени изчисления, защото не можем да си обясним (въобще) решението да направят „спин-оф” под формата на поредица, в чиито център ще бъде принц Андерс – един от ухажорите на принцеса Жасмин от новия игрален „Аладин” на Гай Ричи.

Хващаме се на бас, че никой не помни кой точно беше принц Андерс и защо Жасмин не го хареса, обаче актьорът Били Магнусен очевидно има желание да „остане в образ” и да го „развие” – и затова е разговарял с бъдещите сценаристи; носи се слух, че идеята за мини-сериала е именно негова.

Според информация от THR, Disney са ангажирали Джордан Дън и Майкъл Кваме, двамата съавтори на „Спондж Боб: Гъба беглец” („The Spongebob Movie: Sponge on the Run”), да отговарят за сценария на подготвяния „спин-оф”. Продуцентите на „Аладин” Дан Лин и Джонатан Ейрич ще се включат с компанията си Rideback, а Райън Халприн ще поеме задълженията на изпълнителен продуцент.

И както никой не вярваше, че режисираната от Ричи игрална версия за приказната любов, която отхвърля социалните различия, ще събере достатъчно боксофис, за да си извоюва продължение, така приходите й се оказаха малко над милиард и „Аладин” се подреди на 35 място в класацията с филми за всички времена и територии, точно под „Joker” и „Rogue One”. Логично е, че Disney ще пожелаят да превърнат и този добър приход в традиция и ще опипат внимателно почвата, за да разкажат (по някое време) какво следва след… „and they lived happily ever after”…

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте