Не се съмнявайте в силата на женската ярост – когато е извършена несправедливост, отмъщението е неизбежно и връхлита като вихрушка, като разярена пума, като… смърт. В случая с новата оригинална продукция на Hulu „Reprisal” героинята на Абигейл Спенсър („Rectify”, „True Detective”) е поставена в ситуация на безизходица, защото основна причина за страданията й се оказва бандата на… собствения й брат. Този факт не може да спре или разколебае красавицата, която става още по-привлекателна в мисията си за раздаване на справедливост. Вижте!

https://www.youtube.com/watch?v=_DuNIbAisAs&feature=emb_logo

Създател на поредицата „Reprisal” е Джош Корбин („StartUp”), а нейни изпълнителни продуценти са пак той, Уорън Литълфийлд („The Handmaid’s Tale”, „Fargo”) и Бари Джосън. Освен чаровната Спенсър, на която е поверена главната роля, в поредицата участват още любимият ни Родриго Санторо („Westworld”), Мена Масуд („Aladdin”), Рис Уейкфийлд („True Detective”), Мадисън Дейвънпорт („From Dusk Till Dawn: The Series”), както и Рон Пърлман, Дейвид Дастмалчиан, Леа ДеЛария и др. За всеки случай ще споменем отново официални синопсис:

„Reprisal” е свръх-мрачна история, която проследява безмилостна и супер-фатална дама в нейното яростно отмъщение. Оставена да умре, тя оспява да оцелее и потегля по стъпките на най-важния злодей – нейния собствен брат и внушителната му банда здравеняци…

Ще ни бъде интересно да узнаем причината, поради която мацката е оставена да умре и ако толкова е била „опасна” за плановете на брат си, защо той не се е убедил собственоръчно, че бандата му е свършила задачата докрай… От друга страна, ако това се беше случило – нямаше да има основната сюжетна нишка, нали така?! Надяваме се, че приключението ще е любопитно и разтоварващо – готини дами, които използват оръжията по предназначение, по принцип притежават специфичен чар… Напомняме, че този нов сюжет е реализиран от Hulu – телевизионната мрежа, отговорна за създаването и разпространението на „Историята на прислужницата”.

Премиерата на „Reprisal”, продуциран от A+E Studios в партньорство с The Littlefield Company, се очаква след около месец, на 6 декември 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *