Измина доста време, откакто любимото ни продуцентско и режисьорско дуо Крис Милър и Фил Лорд („Lego: Филмът“) са били в основата на някоя от нашите новини. Споменавали сме ги като част от екипа на „Спайдър-мен: В Спайди-вселената“, но последното голямо нещо, което отразихме от тяхното кариерно развитие, беше злощастното им напускане на „Соло: История от Междузвездни войни“ през 2017 г. Сега обаче имаме сериозна новина, която няма как да пропуснем.

Deadline съобщават, че Лорд и Милър подготвят нов оригинален проект с автора на книгите „Марсианецът” и „Артемида” – Анди Уеър. Това ще е първият проект за дуото, откакто продуцентската им компания Lord Miller сключи сделка с Universal Picture, които успяха да придобият правата за идеята на Уеър. Засега детайлите около сюжета се пазят в тайна, но се знае, че историята отново ще попадне в категорията фантастика, което не ни изненадва особено.

aditya-sood-20191116

Ключова роля в този проект ще изиграе Адитя Суд, който отскоро оглавява компанията Lord Miller, a отделно има и дългогодишна история с Анди Уеър. Преди няколко години Суд, като част от компанията на Саймън Кинбърг Genre Films, участва в продуцирането на екранизацията на „Марсианецът“, а миналата година помогна на Крис Милър и Фил Лорд да получат друг от проектите на Уеър – „Артемида ”. Освен Суд в ролята на изпълнителен продуцент ще влезе самият Анди Уеър.

Засега това е цялата налична информация за този проект, но предполагаме, че съвсем скоро ще научим още – в момента Universal Picture търсят сценарист и очакваме да научим името му. Междувременно се ослушваме за новини и около проекта за екранизирането на „Артемида”, който се очаква да бъде режисиран от Крис Милър и Фил Лорд, но все още е на много ранен етап на развитие.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *