Говорили сме за работата на Джеръми Солние във връзка с „Hold the Dark“, „Green Room“, „True Detective“ и – разбира се – „Blue Ruin“. И не бихме пропуснали възможността да споделим, макар и с известно закъснение, подробности около бъдещ негов проект, който ще носи името „Rebel Ridge“.

Според информацията, разпространена от Variety, в актьорския екип на новия филм, написан и режисиран от Солние, ще се включи Джон Бойега. И тъй като за момента нищо не се знае за сюжета, освен че ще се фокусира върху „систематичните несправедливости в Америка“ (това определение може да включва всичко!), в информационната мрежа витаят предположения за „уникални екшън сцени, изключително напрежение и мрачен хумор“.

Обзалагаме се, че публиката е затаила дъх в очакване дали (предвид избора на актьор в главната роля, който също така има във филмографията си и участие в „Detroit“) основният акцент няма да се окаже отново част от несекващия дебат за расовата дискриминация. Искрено се надяваме да не станем свидетели на своеобразна „декламация“, продиктувана от преобладаващите тенденции на съвремието ни – и вярваме, че ще ни очаква качествен филм именно заради качествата на неговия автор, доказани вече с няколко стойностни творби.

За момента няма информация кога се очаква да започнат снимките на „Rebel Ridge“, нито пък кога би трябвало да се появи на екран, но определено ще се опитаме да следим новините около този проект – и да споделяме своевременно ъпдейти.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *