Класическо епично приключение”, „Грандиозно!”, „Сензационно!” – това са само част от вече публикуваните отзиви за „The Aeronauts” на Том Харпър с участието на добре сработилите се, опитни и чаровни Фелисити Джоунс и Еди Редмейн. Нали не се съмнявате, че Amazon Studios ще се опитат да вложат допълнителна тръпка в очакването на филма, като „развалят” поредния трейлър с монтаж между прословутите цитати от авторитетни кинокритически издания и кадри с въздушното приключение, които лесно могат да спрат дъха ни – точно както ще се случи със зрителите в киносалоните през декември. Предлагме ви да видите поредния трейлър на „The Aeronauts” – за затвърдяване на впечатленията и провокация към очакванията.

В този филм, дело на сценариста Джак Торн („Wonder”, „How I Live Now”) и режисьора Том Харпър („Wild Rose”, „Peaky Blinders”, „War & Peace”) истинските владетели на стихиите са реално съществували авантюристи-изследователи, които не познават ограниченията на предразсъдъците и не се подчиняват на условностите, предопределени от века, в който живеят. Фелисити Джоунс и Еди Редмейнвлизат във ролите на Амелия Рен и Джеймс Глейшър, които през 1862 година потеглят на пътешествие, което лесно може да се нарече „безразсъдно”, в опит да разкрият тайните на небето. Рен е пилот на балон с опит и неутолим стремеж към тайнственото пространство отвъд облаците и заедно с дръзкия метеоролог Глейшър успяват да се изкачат по-високо от всички експериментатори, които са дръзвали до този момент да пътуват с отворен балон. Откритията им са изумителни, но когато достигат най-високата точка в атмосферата и своето пътуване, те са принудени да водят епична битка за оцеляването си…

Може да ни наречете „традиционалисти” (и вероятно ще бъдете прави), но за част от „операционния” екип най-добрия трейлър на този филм, представен до момента, си остава официалната британска версия, пусната преди месец в мрежата. Августовската и настоящата, октомврийска версия са впечатляващи, но ако искаме да вдъхновим някого за гледане на „The Aeronauts”, бихме му пуснали британската, септемврийска реклама.

В „The Aeronauts” участват още Химеш Пател („Вчера си е за вчера”). Том Кортни („The Golden Compass”), Ан Рийд („Hot Fuzz”), Ребека Фронт („Doctor Thorne”), Венсан Перез („Riviera”), Тим Макинърни („Игра на тронове”), Фийби Фокс („Eye in the Sky”) и др. Трудно бихме се отказали от желанието да видим филма в IMAX-версията му, особено след като виждаме в трейлърите частичка от сериозния екшън, който авторите на филма са успели да пресъздадат на екрана…

плакат

Премиерите на „The Aeronauts” бяха пред публикана на фестивалите в Телюрайд и Торонто в началото на есента, разпространението му във Великобритания и Ирландия стартира на 4 ноември, а месец по-късно ще се появи на кино и в Щатите. Пускането му в платформата на Amazon Prime Video е предвидено за 20 декември 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *