Кастингът на оказалия се проблематиченThe Batman“ на Мат Рийвс продължава да се оформя и ще се съгласим с всеки, който каже, че той е най-малкото спорен. Припомняме, че засега във филма се включват Робърт Патинсън като Батман, Джефри Райт като комисаря Гордън и (най-вероятно) Джона Хил като The Riddler. Сега научаваме и за попълването на още една важна роля – тази на Жената котка.

Variety съобщават, че следващата актриса, която ще се нареди до Лий Мериуедър, Мишел Пфайфър, Хали Бери и Ан Хатауей като изпълнител на Селина Кайл / Жената котка, е Зои Кравиц („Х-Мен: Първа вълна“, „Лудия Макс: Пътят на яростта“). Според информацията тя е спечелила ролята в конкуренцията на Зази Бийтс и Ейза Гонзалес, но все още не се знае дали инкарнацията на образа ще е като противник на Батман или негов съмишленик.

Тук е моментът, в който ние ще изкажем нашето лично разочарование от избора на Зои Кравиц, особено пред Ейза Гонзалес. Може тя да е изключително подходяща за ролята, особено в контекста на това, което Мат Рийвс иска да направи, но на нас не ни е никак  симпатична. Просто не я харесваме. Ще кажете „ама на кого му пука за нашето мнение“, на което ще отвърнем „като не ви пука, защо тогава сте избрали да прочетете тази новина точно при нас?“.

Има случаи, при които сме се чувствали по подобен начин (например при кастинга на Доналд Глоувър за Ландо Кларизиан в „Соло: История от Междузвездни войни“), но после сме си променяли мнението и се надяваме, че и за Зои Кравиц ще бъде така, тъй като много харесваме Мат Рийвс и много искаме „The Batman“ да се получи по всички линии. Затова, въпреки разочарованието, оставаме оптимисти за филма.

Снимките на „The Batman“ се очаква да започнат в началото на 2020 г., а премиерата е насрочена за 25 юни 2021 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

25 Comments

  1. Черна котка да ти мине път – в буквалния и преносен смисъл! Срам!!! Колкото и да ме дразни бай Нолю, човекът поне заложи на бяла актриса, започва да ми се издига в очите на фона на МаТилда!

  2. Реално тази е третата актриса, изиграла черна Жена котка, но по-големият проблем е, че ми е неприятна чисто актьорски. Тоя проект съвсем спря да ми е интересен. Кастингът е леш.

  3. СМЪРТ за мат рийвс и за тези, които „натискат“ за чернилки да заменят бели персонажи!

    1. БарНи, бе що го не тура на майки ти в путката мръсна, бе, пикоч. Я са еби в устата мръсна. Да живее расизма и смърт за рийвс.

    2. Хей, боренце, боклученце сладко, накъдет’ се обърнеш утре сутрин, все дъски да виждаш! ОМРИ!

    3. А ти да видиш майки ти връз уя на Джей-Джей Окоча

  4. Цитат:
    Просто не я харесваме. Ще кажете „ама на кого му пука за нашето мнение“, на което ще отвърнем „като не ви пука, защо тогава сте избрали да прочетете тази новина точно при нас?“.

    Отговор:
    Яко ви бие шизофренията. Спокойно бре момчета, що само се презастраховате. Пийте по един Торазин и нема ядове. По тази логика пък някой ще каже: А защо по дяволите изобщо сте започнали да пишете новини. Като се пишете киномани и за тази работа ще пишеш без да мрънкяте. Ако не ви изнася сменяйте професията и не се занимавайте…. 🙂

    По същество:
    Мен пък ми харесва. Не е лоша актриса, но е трудно предвидимо как би се справила точно с тази роля.. Да видим.

  5. Чакайте, чакайте! Искате да кажете, че Гордън ще е черен, Котката ще е черна, но Батман ще е бял????? НЕ! АБСУРД! Веднага пускам петиция под наслов „Let’s make Batman black again!“ Направо да сменят името на филма на The BLACKman.

    Сериозно, Кравиц е доста лоша актриса, никаква харизма и чар, да не говорим, че няма нищо женствено в нея, което да я доближи до първоизточника. Ако пък ще заформят любовна игра с Прилепа ще трябва да раздават пликове за повръщане в киното. Рийвс да сменя дилъра докато е време, че нещата издишат стабилно на този етап.

    1. „няма нищо женствено в нея“… Хаха, педалче зализано!

    2. Чакай малко ся!!! Да не би Марвел в последния Спайдърмен филм да са използвали актриса с бял цвят на кожата и червена коса, за ролята на MJ?! Ха-ха-ха!
      Колкото до това, че Джоуи Кравиц е чернокожа актриса и трябва да изиграе Катуоман…Това не се случва за първи път в ДиСи, защото още през 67-ма година(да, става въпрос за 1967 година)актрисата, която изиграва ролята на Катуоман, е чернокожа! Не е ясно колко добре ще се справи Джоуи Кравиц в тази роля, но феновете имаха съмнения и за Хийт Леджър, когато беше кастнат за ролята на Жокера. А за чернокожия Джеймс Гордън -Джефри Райт е много добър актьор, и съм сигурен, че тази роля ще му се получи. А и както съм писал преди – този филм за Батман е твърде вероятно да е с „черен етикет“, и да не е в DCEU. Като Жокера на Тод Филипс.

      ПП Беше ли си взел пликове за повръщане при „любовната игра“ на Спайди-то и MJ, в последния Спайдърмен?! Ха-ха!

  6. Почвам да си мисля че ДиСи експериментират вече с какво ли не…Не съм съгласен за някой неща в каста но има време,нека да се види първи трейлър и тогава ще се говори за плюсовете и минусите на филма.

  7. Хахахахахаха толкова ви е грижа за скъпоценните ви комиксови герои, че го обърнахте на расизъм. Я си ходете на мачовете и стойте далече от кината тогава.

  8. Не знам кое е по-неприятно- Зои в ролята на Катуоман (просто тази мадама е цветнокожият вариант на Кристен Стюърт) или Робърт Патисън…. В ролята на Батман…. С това кахърно излъчване, ако Батман обича да плаче в свободното си време, да, Патисън е перфектен. Може от пропса да сложат на сета религиозна фигурка на многострадална Геновева и ако ги снимат в общ кадър, вълнението ще е като от match в Tinder.

  9. Зоуи Кравиц е доста прилична актриса и определено харизматична жена, особено на фона на боядисаните на балеаж и омбре конвейерни бозави американки.
    Това, че ‘вие’ (и ние сме писали курсови работи в университета и са ни правили забележка как се изказва лично мнение, мерси) не я харесвате, действително си е ‘ваш’ проблем. Ние бихме. Единствено не одобряваме, че ще играе бяла жена. Все пак, в киното, че даже и в театъра отдавна женските роли не се изпълняват от мъже, което много ни радва и недоумяваме защо този тренд бива задушаван напоследък.

  10. Не бих обсъждал цвета на кожата и, а дали ще е стабилно, като визия, физика на героинята и актьорски качества. Тази Кравиц не ми се вързва. И за да не ме наречете РАСИСТ- моята фаворитка от всички до тук е Хали Бери. Не заради ГОЛЕМИЯ БАЛКОН, а че се доближава с движения на тялото и лицето си на котка.

    1. разголената Холи Бери ни го дига на всички, но походката на Мишел Пфайфър….. най-секси котката евър

    2. Съгласен съм с Riddick – Пфайфър беше в прайма си като Котката 🙂

  11. Да расист съм.черното е черно,не зелено.черният не е цветнокож,а е черен.В Зоуи Кравиц,която е една трета бяла все пак(изненада Лени Кравиц е наполовина евреин) НЯМА НИТО КАПКА СЕКСАПИЛ. Всеки би праскал мулатката Холи Бери,а Мишел Пфайфър беше разкошна във филма на Тим Бъртън,може би най-добрият комиксов филм за прилепа.Тази политкоректност на Холивуд ще писне по рано или по късно на всички.За сравнение в т.нар гейски филм,,Призови ме с твоето име“ бяха наели двама актьори(както в Рокетман) ,които хал хабер си нямаха какво точно се случва между двама хомосексуалисти.Това го казвам като познавач.
    Ърта Кит е била готина,но за времето си е участвала в пародия.
    Дринов искам да ти кажа нещо..насаме

    1. какво точно се случва между двама хомосексуалисти.Това го казвам като познавач.
      Дринов искам да ти кажа нещо..насаме

      …………абе притеснително си е някак си………