Нов трейлър и постери на игралния „Star Wars“ сериал „The Mandalorian”

от на 2019-10-29
 

Включването с информация по темата „The Mandalorian” е „по служба” – тъй като в мрежата се появиха трейлър и нови визии, свързани със сериала на Джон Фавро, ние сме длъжни в името на информираността да ги представим на публиката. И макар ентусиазмът ни по адрес на тази поредица да се поддържа от факта, че Вернер Херцог са го ангажирали с роля в нея и че Тайка Уайтити ще се подреди като един от режисьорите на епизоди в нея, всичко останало ни минава „по допирателната” след края на фанатичната ни преданост към „Star Wars”. Това е тъжната реалност – приели сме я, пък и никой не може да върне времето назад и да счупи алчните ръчички на Катлийн Кенеди и нейните аверчета от Disney, нали?! Вижте колко добре стои (и звучи) легендарният немски режисьор в трейлъра на „The Mandalorian”!

Този трейлър поддържа добрия тон с достойни екшън сцени и референции към оригиналната трилогия на Лукас. Не можем да си кривим душата – изглежда добре и най-вероятно ще се окаже вълнуващ за публиката. Но в душата на разочарованите от света на „Star Wars” фенове вече нищо не трепва, факт.

В деня, в който пада ембаргото върху ревютата по адрес на оригиналното съдържание на Apple TV+ (има и такива разпоредби!), Disney+ публикуваха постери на част от героите в първата игрална телевизионна „Star Wars”-поредица. Обещанието за тези герои беше, че няма да имат връзка с персонажите от сагата за семейство Скайуокър, но нищо не може да бъде сигурно в смутните времена, в които живеем, нали?! Ако сте забравили какви приключения се готвят от екипа на Фавро и компания, ето официалният синопсис:

След историите на Джанго и Боба Фет, друг наемен войник се появява във вселената на Star Wars. Събитията в „The Mandalorian се случват след падането на Империята и преди появата на Първия Ред. Поредицата проследява трудностите по пътя на един самотен войник в покрайнините на галактиката, далеч извън територията на Новата Република…

Време е и за новите мандалориански картинки. Не се заглеждайте много по лъскавата броня на главния герой – обзалагаме се, че ще е badass, smuggler и womanizer, личи му от 100 километра…

the-mandalorian-poster-pedro-pascal the-mandalorian-poster-gina-carano the-mandalorian-poster-carl-weathers плкакат

mandalorian_ver3_xlg

Напомняме – в главната ролявлиза Педро Паскал, „загадъчен стрелец“ и „ловец на глави” със съмнителен морал; Джина Карано ще бъде Кара Дюн, от армията на бунтовниците, която се е била в гражданската война, а сега работи като наемник, а Карл Уедърс е в ролята на Моф Гидиън, бивш имперски губернатор, чиито живот драстично се променя след разрушаването на втората „Звезда на смъртта”. Подсещаме също, че роботът IG-11 ще говори с гласа на Тайка Уайтити (подобно на Корг в „Тор: Рагнарог”), а за съществото, което прилича на куче с авиаторски очила на челото за момента не сме се информирали детайлно – сигурно има вече доста обяснения/спекулации в мрежата, провокирани от нърдовете, запазили фенското си отношение към вселената на „Star Wars”.

Макар че на определен брой американски журналисти са били показани 20-тина минути от новия сериал, всички пишещи ревюта се оказват сериозно „порязани” непосредствено преди премиерата – Disney+ са обявили, че няма да организират предварителни прожекции на „The Mandalorian”, а целта на тази „мярка” е да се запазят подробностите около сериала в тайна възможно най-дълго време. Така че сега всички (които все още се интересуват) ще чакат първата поява в стрийминг платформата, което ще стане на 12 ноември 2019. Успех!

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2019-10-29 at 12:08

  Има всички изгледи, сериалчето да е Чук

  Отговор

 • UZUMAKI
  2019-10-29 at 12:23

  Когато сериал за неизвестни герои от тая вселена изглежда в пъти по-гледаемо от заключителния филм от сагата Скайуокър…

  Отговор

  • radi
   2019-10-29 at 14:28

   Така изглежда, а дали е така ще разберем до Коледа :)


 • Драго
  2019-10-29 at 12:48

  Като визия изглежда добре, обаче има едно голямо „НО“! Дисни имат достатъчно средства, така че тази продукция да изглежда визуално много добре. Само че визуалното не е достатъчно. Трябва да има и добър сценарий, а доколкото разбрах този сериал ще проследи, даже ще акцентира върху зараждането и развитието на „Първия ред“. Кой да го ева въобще се интересува от „Първия ред“?!!!!

  Отговор

  • Riddick
   2019-10-29 at 15:01

   Мен!
   Част от тъпотиите, които сътвори Е8 беше, че не разказа, нито за Рен, Нито за Сноук, нито за Първия ред.
   Как така, нали съборихме империята, възроди се Новата република, и как и кой допусна не само да изпълзи, ами и да набере сила „Първия ред“


  • Драго
   2019-10-29 at 19:54

   Точно заради провала(доста фенове мислят, че е провал) на еп.8 много малко хора се интересуват от Първия ред. Това е все едно Дисни да направят продължение на „Соло“. Но понеже въобще не се интересуват от феновете, както и това, че явно имат слабоумни директори, може в близко бъдеще да станем свидетели на продължение на Соло.


  • kris pana
   2019-11-02 at 11:59

   Към ридик- напълно съм съгласен с теб, но е7 трябваше да даде тези отговори за новия ред.


 • X-Force
  2019-10-29 at 14:53

  In Favreau we trust!

  Отговор

 • imenno
  2019-11-02 at 15:22

  Why The Mandalorian Never Takes Off His Helmet
  https://www.youtube.com/watch?v=tAdy-xz9XCc
  Топ коментари:
  а) Пепелянката помни битката с Планината (из „Got“);
  б) главата му се е заклещила в шлема;
  в) Съдия Дред на *Звездните войни;
  г) др…

  Отговор

 • Драго
  2019-11-02 at 19:47

  При предпремиерната прожекция, която е само за медиите, Дисни са (от)пуснали само 20 минути от първи епизод на журналистите. Като че ли Дисни се опасяват от негативни ревюта в интернет(поне така изглежда), ако предоставят на медиите целия първи епизод от сериала. Което може да доведе до доста по-малко абонати за новата стрийминг услуга на Дисни, ако Мандалориан се окаже…Да речем недостатъчно добър(меко казано).

  Отговор

  • DisneyLove
   2019-11-03 at 04:00

   Meko kazano si prost na galosh :) Disney imat avatar i endgame koito sa nai pechelivshite filmi v istoriqta.Ai mulchi sq bonak smotan.


  • Драго
   2019-11-03 at 12:47

   Абе, прост като гъз си ти! Д(р)исни имали еди к`во си, а ти имаш ли два лева в джоба от това?! Ха-ха!


 • Гнойната пъпка на задника
  2019-11-13 at 08:21

  Това е най-якото нещо от тази Вселена след продажбата на права на дрисни.

  Отговор

Коментирайте