Нов трейлър на „Antlers” на Скот Купър и Гийермо Дел Торо

от на 2019-10-24
 

Наскоро дълбоко уважаваният ни автор Оги Павлов (aka Mad Max) замина немил, клет, недраг, да ходи да се скита из тежката чужбина и да провери аджеба („перфектен“ избор на дума в контекста на „На прощаване“) какво точно гнило има в Дания (като така вероятно създаде self-fulfilling loop, но няма да му казваме) и нас клети остави да жалим и да отразяваме един от любимите му предстоящи проекти.

След това лирично отклонение, преплитащо умопомрачителни и изключително подходящи за случая литературни препратки от Ботев до Шекспир и демонстриращо „невероятно висока култура“, нека да минем по същество. Вчера Fox Searchlight представиха нов трейлър на режисирания от Скот Купър и продуциран от Гийермо дел Торо, изключително обещаващ свръхестествен хорър-трилър „Antlers“. Трейлър, който определено надгражда прехождащия го тийзър, но без да разкрива прекалено много (ако въобще) около основната мистерия и съществата.

Припомняме, че „Antlers“ проследява историята на начална учителка (Кери Ръсел) от малко градче в Орегон и нейния брат, местния шериф (Джеси Плeмънс), които откриват, че едно от децата (Джереми Т. Томас), имащо нужда от специални грижи в училище, крие мистериозна семейна тайна със стряскащи смъртоносни последици…

Татко май не е доволен. Отличен трейлър с повече от страхотен ритъм и атмосфера. Откриваме много от запазените марки както от творчеството на Скот Купър, така и на Гийермо дел Торо. Въпреки че сме върли почитатели на жанра и принципно (особено на базата на подобен трейлър) бихме гледали „Antlers“ така и така, именно колаборацията между Дел Торо и Купър, на които сме големи фенове (втория го споменаваме най-вече заради Оги) ни печели най-много. Очакваме филма с нетърпение.

Режисьор на „Antlers“ e Скот Купър („Лудо сърце“, „Черна служба“, „Извън пещта“), който е и сценарист наравно с К. Хенри Чейсън и Ник Антоска, по разказа „The Quiet Boy“ на Ник Антоска. Продуцент е Гийермо Дел Торо, а в ролите ще видим Кери Ръсел, Джеси Племънс, Рори Кокрейн, Греъм Грийн, Джереми Т. Томас, Скот Хейз, Еми Мадиган и др.

Премиерата е на 1 януари 2020.

коментари
 
Отговорете »

 
 • fishek
  2019-10-24 at 14:37

  that kid just give me the creeps

  Отговор

 • UZUMAKI
  2019-10-24 at 15:20

  Дано поне този филм на Купър ми легне на сърце :)

  Отговор

 • radi
  2019-10-24 at 18:37

  Ще се гледа

  Отговор

 • X-Force
  2019-10-24 at 18:55

  Нямам намерение да гледам трейлъра – отивам директно в киното като излезе. Единственото, което ме притеснява е премиерната дата – 1 януари??? Сериозно??? Проектът изглежда като за лятото или есента – Януари е dumping ground-а на кино заглавията. От друга страна, ако е добър – няма да има кой знае каква конкуренция и ще намаже стабилно в бокс офиса. Стискам палци на успех и на двата фронта!

  Отговор

 • Mad Max
  2019-10-24 at 22:20

  Дрин, почти ме разчувства с тоя анонс. Като се върна ще ти донеса кичур коса или зъб от Мадс Микелсен! ❤️❤️❤️

  Отговор

Коментирайте