След като през 2018 и 2019 г. ни представиха първото и третото продължение на най-големите им хитове („Феноменалните“ и „Играта на играчките“) през следващата 2020 година Pixar ще се завърнат към оригиналните истории с два доста обещаващи филма, единият от които е фокусът на настоящата ни новина – „Напред” („Onward”).

Вече сме виждали един тийзър, който в най-общи щрихи ни запозна със света, в който се развива действието на „Напред” (предградията на град, част от магична-фентъзи вселена, в която обаче магията е отстъпила място на модерните технологии), но сега е ред на пълен трейлър, който ни разкрива малко повече подробности за историята. А тя е:

Когато двамата братя Иън и Барли (в оригинал ролите се озвучават от Том Холанд и Крис Прат) навършват 16 години, те получават безценен подарък, завещан от починалия им баща – жезъл с изключителни магически сили, с който биха могли да го върнат към живот за един ден. Нещата обаче леко се объркват и двамата се отправят на незабравимо пътешествие, в опит да открият дали на света е останало мъничко магия, с която да успеят да видят за последно изгубения си баща…

Изглежда забавно и трогателно – класическа история на Pixar, от онези, които превърнаха студиото в знак за качество. Лично ние нямаме търпение да открием къде ще ни отведат „магьосниците“ от студиото този път и силно се надяваме, че ще имаме възможност да видим „Напред” и в оригинал – нещо, което напоследък се случва все по-често, при все че обикновено говорим само за една-две прожекции.

Вижте и няколко постера.

onward_ver3_xlg onward_ver2_xlg onward_ver4_xlg onward-bg-plakat-1-20191011

Режисьор и сценарист на „Напред” („Onward”) Дан Сканлън („Университет за таласъми“), а продуцент е Кори Рей. В оригинал ролите озвучават Том Холанд, Крис Прат, Джулия Луис-Драйфус, Октавия Спенсър и Джон Раценбъргър.

Премиерата е на 6 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *