Още актьорски попълнения за „The Watch“ по Тери Пратчет

 

В началото на месеца се появи първата кастинг новина за подготвяния от BBC America сериал по книгите на Тери Пратчет за Стражата. Време е да научим имената и на останалите актьори, които ще влязат в обувките на иконичните персонажи от Света на диска.

Ричард Дормър, който публиката познава от изпълнението му в „Игра на тронове“, ще бъде в главната роля на Сам Ваймс. Капитанът на нощната стража в Анкх-Морпорк ще има нелеката задача да събере своята група от колоритни подчинени и да се изправи срещу корупцията, която бавно поглъща любимия му град. Ето какво казва самият Дормър за ролята:

Изключително съм развълнуван да бъда част от тази брилянтна комбинация от лудост и хаос. Веднага бях привлечен от множеството пластове, от които е изграден персонажът на Сам Ваймс, и намирам динамиката между него и групата му подчинени за много привлекателна.

the-watch-cast-20190913

Подобно на скорошното попълнение в лицето на Адам Хюгил като Керът намираме избора на Дормър за много добро попадение. Винаги сме си представяли Сам Ваймс по сходен начин и се надяваме, че ирландският актьор ще бъде страхотен в ролята.

Познатата от филми като „Iron Sky: The Coming Race“ и „Робин ХудЛара Роси ще бъде лейди Сибил Рамкин – последен стълб на благородството в Анкх-Морпорк и вярна съпруга на Сам Ваймс. Джо Итън-Кент („Don’t Forget the Driver“) ще влезе в ролята на полицай Чери, а Марама Корлет („Blood Drive“) ще е Ангуа – превръщащата се във върколак мистериозен ефрейтор, която има за цел да обучи новака Керът и да му помогне да остане жив достатъчно дълго. Последното актьорско попълнение е това на Сам Адеунми („Dixi“), който ще бъде злодеят Карсър Дън.

Все още ни липсват имената на Фред Колън и Ноби Нобс, които са неделима част от антуража на Стражата и се надяваме, че героите им няма да бъдат премахнати от крайния продукт. „The Watch“ започва снимки в края на този месец в Южна Африка под режисурата на Крейг Вивейрос („And Then There Were None“) и сценарий на Саймън Алън. Още не е ясно дали осемте серии ще използват някоя от познатите истории за основа (особено с наличието на Дън като антагонист, който е главен злодей в книгата „Нощна стража“) или ще измислят нови приключения на групата пазители на реда.

The Watch“ се очаква да дебютира по някое време през следващата година, но все още точна дата липсва. Ние със сигурност ще следим развитието и ще се постараем да ви държим информирани.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте