Първи трейлър на „Primal” с Никълъс Кейдж

от на 2019-09-29
 

За нас, а и за почти всички останали, ще си остане пълна мистерия какво минава през главата на Никълъс Кейдж, когато избира повечето от проектите си. Последните години, като изключим чудното му изпълнение в „Манди“ и ролята му в „Спайдър-Мен: В Спайди-Вселената” като гласа на Спайдър-Ноар, Кейдж избира, общо взето, посредствени роли в незапомнящи се филми. Но май е съвсем нормално, като се има предвид, че участва в половин дузина филма всяка година. Преди дни излезе трейлърът на екшъна „Primal”, който, за жалост, май също ще се нареди сред по-незапомнящите се роли за актьора.

Преди да видите трейлъра на филма, ето и официалния синопсис на филма.

Когато ловецът и колекционер на екзотични животни Франк Уолш (Никълъс Кейдж) успява да улови безценен бял ягуар за една зоологическа градина, той смята, че това ще му докара големите пари. Но на кораба, с който се превозват Франк и безценният му товар, са заключени два хищника – голямата котка и политически наемен убиец, който трябва да стигне до САЩ. След като наемният убиец се освобождава, а със себе си освобождава и ягуара, Франк започва отново да дебне из тесните коридори на кораба своята плячка, докато историята не стигне до своята изключително вълнуваща и неочаквана развръзка.

Ето го и обещания трейлър.

Както виждаме от трейлъра, Кейдж ще си партнира с Кевин Дюранд и Фамке Янсен, но това в никакъв случай не ни привлича по-силно към филма. На пръв поглед, а и смятаме, че така ще си и остане, ако му дадем шанс, „Primal” не изглежда сякаш ще предложи нещо по-различно, запомнящо се или неочаквано от типичния екшън. Филм за обикновения зрител, който ще види филма веднъж, ще остане що-годе доволен и след това  ще го забрави. Самият филм ще бъде излъчен само в избрани кина, а не масово, което ни навява на мисълта, че самите му създатели се целят към тази публика. Но ако сте от феновете на Кейдж, гледайте с удоволствие.

Режисьор на „Primal” е Ник Пауъл, а сценарист е Ричард Ледер. В ролите са Никълъс Кейдж, Фамке Янсен, Кевин Дюранд, Майкъл Империоли, Ламоника Гарет и др.

Премиерата на филма е на 8 ноември 2019.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте