Джона Хил като The Riddler и Джефри Райт като Гордън в „The Batman“ на Мат Рийвс

от на 2019-09-24
 

След няколко години промени, слухове и спекулации, „The Batman“ на Мат Рийвс постепенно започва да се очертава и малко по малко добиваме яснота какво да очакваме. И нищо чудно – има още време до премиерната дата 25 юни 2021, но вече не изглежда чак толкова далечна. Най-новата информация около филма все още не е официално потвърдена, но вече не става дума за мечти и предположения на феновете, а за преговори на актьори с Warner Bros. и ако договорите се доизкусурят и подпишат, очаквайте Джона Хил и Джефри Райт да се присъединят към екипа.

Досега единственият сигурен актьор беше Робърт Патинсън, когото ще видим като Брус Уейн – без съмнение, очакваме един доста различен Батман. И както винаги, когато стане дума за Човека прилеп, всички искат да знаят с кои злодеи ще се бори той. Преди време стана ясно, че поне в един вариант на сценария на Мат Рийвс участват Жената котка и Пингвина, а се носеха и слухове за The Riddler (Гатанката или Питанката, ако предпочитате). Сега научаваме, че действително ще видим Едуард Нигма в „The Batman“ и за ролята преговаря Джона Хил, който според нас ще се справи блестящо.

Освен качествените злодеи, друг задължителен персонаж от вселената на Батман е комисар Джим Гордън и според последната информация за неговата роля преговаря Джефри Райт. Тук сме с малко смесени чувства, честно казано, не само защото сравнително наскоро Гари Олдман беше страхотен в ролята (Дж. К. Симънс също не беше зле), но и защото Райт преди време ни радваше, но напоследък като че ли играе винаги една и съща роля и това започва сериозно да омръзва. Няма съмнение, че има солиден актьорски талант, но като започне да се повтаря, ние започваме да въртим очи. Все пак, ако в „The Batman“ не гледа постоянно над очилата си, всичко ще е наред.

Пак да припомним, и двамата актьори не са съвсем сигурни, а в преговори, но шансовете да ги видим като The Riddler и комисар Гордън са наистина големи. Все пак Рийвс скоро трябва да започне работа, за да спази премиерата, така че все по-често ще имаме кастинг (и други) новини за „The Batman“, а очакваме и официални потвърждения в близко бъдеще. Ще ви държим в течение, а вие споделете в коментарите какво мислите за най-новото развитие.

коментари
 
Отговорете »

 
 • The Bear Jew
  2019-09-24 at 10:57

  Хахахаха, нова порция студиен blackwashing… Много ясно! Не, че ме интересува, но какъв Riddler бе, бате? Джона Хил не е ли далеч по-подходящ за Пингвина верно?

  Отговор

 • Kal-El
  2019-09-24 at 14:24

  Подготвят евентуална нова трилогия за Батман, нов филм за Жената Чудо е в пост-продукция, а на мен ми е все тая. Само алчен негодник като Джеф Джонс може да постигне това и да отблъсне фен с магариите си. Не можа да преглътне, че някой друг ще направи „споделена вселена“ с героите на ДС и прецака пенталогията на Снайдър със Супермен и Лигата.

  Отговор

 • X-Force
  2019-09-24 at 15:14

  Нямам претенции за Гордън – бял, черен, жълт… всичко очаквам вече. Ама Джона Хил за Ридлър???? Ще се окаже, че Рийвс въобще не е пипвал комикс за Прилепа.

  Отговор

 • Untouchable
  2019-09-24 at 16:24

  Джона не е потвърден за Ридлър! Студиото и той все още не са решили кой точно герой да играе – Ридлър или Пингвина.

  Отговор

 • kris pana
  2019-09-24 at 18:38

  мен повече ме притеснява Патисън. След Бейл ще ми мязат глупово.

  Отговор

 • heinrich
  2019-09-24 at 23:22

  Честно казано нямам претенции тук. И двамата актьори са много читави и ми харесват.
  Честно казано Хил доста по си мяза на Пингвин отколкото на гатанка. Би се справил чудесно и с двете роли, но просто визията си му е на пингвин…
  Райт ми харесва. Нямам нищо против да го играе Гордън, нищо, че и тук се прокрадва ЛГБТ олигофренията, но по добре да е Райт отколкото някое черно лайно като Уил Смит….. или някой друг тъп негър….

  Отговор

 • Драго
  2019-09-25 at 09:47

  Според световните новини Хил е спряган за една от двете роли – на Гатанката, или на Пингвин. Но визията му е по-скоро за Пингвин-а. Обаче има други неща, които са по-интересни. Кастингът дотук(особено на Комисар Гордън) предполага, че този филм няма да е свързан с DCEU. По-скоро ще е отделен филм(или трилогия) като Жокера. Всъщност на представянето на Жокера на TIFF беше анонсирано, че Диси ще правят още филми като Жокера, които ще са от DC Black Label. Това ще са отделни филми, които няма да са свързани с DCEU, и ще са с R-рейтинг. Така че новият Батман е твърде възможно да е с „черен етикет“.

  Отговор

  • radi
   2019-09-25 at 11:50

   Защото като не споделят обща вселена имат по-голям успех. Само на Марвел им се отдава, но ще видим докога


Коментирайте