За последно говорихме за предстоящия 9 сезон на „American Horror Story” преди няколко месеца, когато получихме първи тийзър и научихме, че пълното заглавие на сезона ще е „American Horror Story: 1984”. От тийзъра стана ясно, че най-вероятно предстоящият сезон ще е силно вдъхновен от типичните slasher movies от 80-те и сега след като получихме и първия кървав трейлър можем да потвърдим, че предположенията ни са се оказали верни.

Макар от трейлъра да става пределно ясно какво да очакваме от „AHS: 1984”, ние ще ви споделим с две думи сюжета. След като героят, изигран от Коди Ферн е одобрен за работа като отговорник в Camp Redwood, той успява да убеди своите приятели да дойдат с него без да знае какво ги очаква там. Ето го и първият трейлър.

Още последният път като говорихме за сезона споделихме, че видяното ни напомня на филми като „Friday the 13th” и „Nightmare on Elm Street” и че очакваме сезонът да е силно вдъхновен и от други от жанровите класики от 80-те. Трейлърът определено носи същото чувство каквото носят тези филми и макар, че сме видели само едно видео изглежда, че сезонът ще се придържа към стила. Съдейки по видяното можем да кажем още, че на пръв поглед ключовите елементи за ерата, в която се развива действието, са добре уловени – косите, музиката, облеклата и т.н.

Изглежда сякаш деветият сезон на превърналия в един от най-емблематичните за Fox сериали отново ще успее да ни изненада с нещо ново (било то и носталгично) и интересно. Надяваме се, че липсата на ветераните Сара Полсън и Евън Питърс няма да изиграе лоша игра на „AHS: 1984”, а точно обратното ще даде възможност на останалите актьори, някои, от които се появяват за пореден път, да блеснат. Това включва Ема Робъртс, Коди Ферн, Били Лорд и др., както и олимпийският скиор Гас Кенуорти, който ще направи своя дебют на телевизионния екран.

Премиерата на новия сезон ще бъде на 18 септември, а докато чакате може да видите някои от постерите за новия сезон, които както знаем са една от силните черти на „American Horror Story”. Ето ги и тях.

ahs-1984 american-horror-story-1984-poster american-horror-story-1984-poster0-2

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *