Трейлър на хорър трилъра „Mary“ с Гари Олдман и Емили Мортимър

от на 2019-08-08
 

В първия момент, когато попаднахме на „Mary“, още преди да се запознаем с подробностите, се изкефихме максимално, че ни очаква един от любимите ни типове филми – камерна история за борба със стихиите и оцеляване в морето, при това с участието на големия Гари Олдман. И в известна степен „Mary“ се оказа точно това – имаме семейство, което се бори за живота си на новата им яхта, насред безбрежните простори на океана, само дето борбата не е с природата, какъвто е случаят с филми като „All Is Lost“ и „Дрейф“, а със свръхестествена сила, ала „The Boat“.

В „Mary“ Олдман влиза в ролята на Дейвид – капитан бачкатор, който се бори да осигури по-добър живот за семейството си. Той е странно привлечен от стара изоставена яхта и импулсивно я купува, вярвайки, че тя ще бъде билетът към щастието и просперитета на близките си. Но скоро след като се отправят на първото им пътешествие, странни и плашещи събития започват да тероризират Дейвид и семейството му, карайки ги да се настроят един срещу друг, съмнявайки се в собствения си разум. Докато напрежението расте главоломно, яхтата та се отклонява от курса и става ужасяващо ясно, че те са подмамени към още по-голямо зло в откритото море.

Когато основен акцент в трейлъра, който се предполага, че трябва да помогне, за да ти „продаде“ филма, е изречението „от сценариста на „Опасни води“, значи нещата са ясни. Определено това, което виждаме, не ни допада, а това е ужасно жалко, тъй като на хартия „Mary“ изглежда като следващия ни любим филм, предлагащ купища неща, които храсваме, при това с участието любимия ни Гари Олдман, който явно и след „Оскар“-а си не е загубил привкуса си за участия в евтинии.

Режисьор на „Mary“ е Майкъл Гой („American Horror Story“, „The Rookie“), по сценарий на Антъни Джасуински („Vanishing on 7th Street“, „Опасни води“). В ролите са Гари Олдман, Емили Мортимър, Дженифър Еспозито, Стефани Скот, Оуен Тийг, Майкъл Ландис и др.

Премиерата на филма е на 24 август на Fright Fest, а по кината, VOD и различни стрийминг платформи ще може да бъде видян от 11 октомври.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Milbo
  2019-08-08 at 14:28

  The genre is now boat-invasion movie…
  Gary Oldman is clearly not taking this seriously …
  Its work, we all need to go to work, I guess.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2019-08-08 at 15:34

  Олдман не се спря с тия боклуци, братче…

  Отговор

 • kris pana
  2019-08-14 at 05:06

  За мен най-великото изпълнение на Олдман е в Професионалиста-в Европа познат, като Леон.
  Дори и самият Бесон се е втрещил от превъплъщението му. Доста сцени били изтрити.
  Остаря и той. Беше добър.

  Отговор

Коментирайте