Нов трейлър на „Frankie” на Айра Сакс с Изабел Юпер и Мариса Томей

от на 2019-08-19
 

мариса томей и изабел юпер

Все повече творби, дебютирали в Кан, разгръщат рекламните си кампании в подготовка на разпространението си. Историите, представени в конкурсните програми, често получават възможност за среща със северноамериканските кинаджии на филмовия фестивал в Торонто. Забележително е как програмата на канадския авторитетен форум представлява невероятна палитра от заглавия, възхитили вече специалистите и филми, които се очакват с нетърпение във Венеция.

Сред първите попада и най-новата творба на Айра СаксFrankie”. И макар не всички в Кан да са били единодушни в хвалебствията си, след като главната роля е поверена на Изабел Юпер, а й партнират Мариса Томей и Брендън Глийсън – филмът се очертава като задължителен за всеки киноман. Предлагаме на вниманието ви нов трейлър, в който е обърнато малко по-голямо внимание на героите на тази семейна история.

Всички търсим същността на любовта – в различните й проявления, във всичките й форми. Най-важното в живота винаги се оказва присъствието на любимите хора, топлотата в семейството, чувството , че си нужен на някого и обичан. Сценарият на „Frankie” е конструиран от Маурицио Закарияс (партньор и в други проекти на режисьора) и Айра Сакс, а в ролите, освен великолепната Юпер, Томей и Глийсън, ще видим още Грег Киниър, Винет Робинсън и Жереми Рение. Ето какво гласи официалният синопсис на филма:

Три поколения на едно европейско семейство се събират в Синтра, Португалия за последна ваканция край морето, преди да започне следващата, последна глава от живота на майката, обичана и уважавана от всички. В рамките на един октомврийски ден приказното обкръжение провокира най-романтичните страни от характерите на всеки в семейството, за да се разкрият пукнатините в отношенията им, но и неподозирани дълбочини на чувствата…

Frankie” тръгва на кино във Франция след 10 дни – в самия край на месец август. Това е трети филм на Айра Сакс, след „Married Life” и „Love is Strange”, който ще бъде разпространяван от Sony Pictures Classics – и това ще се случи в Щатите месец след представянето му през септември в програмата на Торонто, премиерната дата е 25 октомври 2019. От 8 ноември Изабел Юпер и компания ще могат да бъдат гледани на кино и в Канада, а за други световни територии все още няма яснота. При нас дали не може да се появи, поне на фестивал?…

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте