Всички знаем какъв е диапазонът от актьорски умения на Вин Дизел, но никой не може да отрече, че ролята, която го превърна в екшън звезда и му пасна по мярка, бе тази в страхотния сай-фай/хорър „Пълен мрак“ („Pitch Black“) от далечната 2000 година. Успехът на филма бе толкова голям, че последваха две страхотни продължения – „Хрониките на Ридик“ (2004) и „Ридик“ (2013), след които дълго време имаше слухове за четвърти филм. Уви времето си мина и покрай проекта нямаше никакви новини … до днес.

Миналата седмица Дизел отпразнува рождения си ден като сподели в Instagram какво е получил като подарък от близкия му приятел Дейвид Туохи, който е сценарист и режисьор на всичките филми в поредицата:


View this post on Instagram

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Както ясно се вижда в клипа, сценарият за новия филм за Ридик е готов и на този етап е озаглавен „Riddick 4: Furya”. В допълнение на заглавната страница ясно се вижда и таглайнът на филма: „Всеки иска да е звяр, докато не дойде момент, в който трябва да се държи като такъв“.

Вин Дизел изглежда ентусиазиран, а покрай него и ние повдигнахме вежди и се усмихнахме в знак на одобрение. Надяваме се нещата около проекта да се задвижат на пълни обороти и скоро да научим повече относно този проект, вместо поредния епизод на „Бързи и яростни“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. И КАКВО точно трябва да разбираме под това „всички знаем какъв е диапазонът на уменията на Вин Дизел”?
    Кои сте вие „всички”, какво точно знаете и гледали ли сте изобщо други негови филми, освен ФФ и поредицата за Ридик?
    Човекът има 31 филма до момента, ако не броим ФФ9, който е почти готов. Сетила се Мара да се побара, да напишем тук там нещо, ама има ли някаква стойност, няма ли, не е важно.
    И кой изобщо си ти, Лъчезар Георгиев неизвестни, че да даваш оценка на уменията на световен артист с 95 милиона последователи в социалните мрежи и още поне толкова фенове по цял свят? Я се скрий!

    1. Човеко, не адвокатствам на никого в сайта, ама ти сериозно ли мислиш, че броя последователи в социалните мрежи е критерий за качествата на даден артист (в случая актьор- въпреки, че наистина думичката „актьор“ е доста силно казана за човек като Вин Дизел 🙂 ). Че то и нашите чалгаджийки, плеймейтки, манекенки и всякакъв друг курволяк имат и трупат все повече последователи в социалните мрежи, ама това означава ли, че „творчеството“ им е качествено… В абсурдния свят, в който живеем е съвсем нормално например някоя грозна, изродски изглеждаща котка да има 100 000 000 последователи в нета, докато например истински артисти като Роджър Уотърс или Ричи Блекмор да имат само 1 000 000…

      И какви чак такива филми има Вин Дизел зад гърба си… Именно ролите му в „Ридик“ (които аз без никакъв сарказъм наистина харесвам) и ролите му в „Бързи и яростни“( които пък никога не съм гледал и нямам и намерение да си губя времето и да го правя) са най-големите му постижения. Всичко останало е плява. В повечето филми е бил я продуцент, я „режисьор“ (брех, човекът явно има наистина голямо его, щом се пробва и в тая насока), я просто глас зад кадър… И като казах „глас зад кадър“- че то може би ролята, която най- добре го описва тоя „титан“ (ха-ха) на съвременната филмова индустрия е ролята на Грут в „Пазители на галактиката“ 🙂 … А именно- ролята на едно (макар и извънземно) дърво 🙂 …

    2. Глей сега колко интересно се получава, Рокфен.Този приятел мисли,че Дизел е страшен актьор, щото има сто милиона последователи.Другите приятели в темата за Отмъстителите, мислят, че филма е велик щото направил почти 3 милиарда и е номер едно в тази класация.
      В такива времена живеем,you said it!

  2. Първо-Вин дизел направи Пълен мрак хит. Без този персонаж и невероятното му въплъщение, нямаше да е същото.
    Второ-Бързи и яростни. Редуват се понякога добри неща, а друг път ТЪПО.
    тРЕТО-лЪЧЕЗАР Е ПРАВ. сТИГА с тези бързаци. Да има мнооого кинти там, но Ридик е добро. И 3-те неща са 5/5. Дори и анимацията. Играл съм и 2-те игри и сега мога да завъртя пак една от тях.
    Четвърто- Дизел не е супер перфекционист, а типажен актьор.
    Пазители на галактиката нещо ме ядоса и го спрях на 20-та минута. Но за Ридик-това е култ, поне за мен. Очаквам с нетърпение.

  3. Вие като сте по добри актьори излезнете да ви видим бе!!!
    Вие пък кои сте да съдите и колко точно филми и последователи имате зад гърба си?
    Ще говорите когато постигнете нещо!!!!
    Прост Български манталитет злобни душици комплексирани които не могат да се радват на ничии успех!!!
    И преди да ме питате същите въпроси, аз не се хваля с нещо нито хейтя някой, радвам се на човека на позитивната му енергия на филмите му ако не ме кефи някой филм няма да го гледам нито хейтя!!!! Давате мнение ама някой пита ли ви? Злобата ви се усеща от чужда галактика!!! Той Вин Дизел си живее супер вие хейтвайте тоя и оня във мишите си дупки!!!Чалгарите и боклуците имали последователи и една грозна котка имала повече ми аййде щом е толко лесно излезте и съберете повече от тях бе абсолютни циркаджии!!!!!
    Като направите повече последователи и представите по хубав филм или песен или сте топ манекен ще ви призная!!!
    Утрепаняци злобни, боклуци то бива бива хейт ма ей заради такива като вас няма прогрес към добро човечеството!!!
    Кога ще еволюирате душевно и интелектуално бе една маймуна е по умна от вас палячовци смешни нищожни!!!
    Толкова сте прости и ограничени че не можете и да се обосновете, нито да покажете и капка ум а отговаряте директно с хейт и псувни боклуци!!!
    Я си пуснете тука инстаграмите да ви видим колко милиона последователи имате, дайте си песните да ги чуем? 5 листа бил сценария ми напишете 25 бе дайте да го видиме направете по качествен филм със сценарии от 900 страници паляци!!!

  4. Разбрахте ли, уе? Колко сме тъпи и прости, че не харесваме Вин Нафтата!?