След като преди малко повече от месец споделихме с вас краткия тийзър на третия филм на Роб Зомби за извратената фамилия Файърфлай „3 From Hell“, време е да се насладим и на пълния официален трейлър. Познатото трио Бейби (Шери Муун Зомби), Отис (Бил Мозли) и капитан Сполдинг (Сид Хейг) се завръщат за поредната доза нажежено до червено и изпълнено с много кръв забавление. Вижте направо и самата реклама:

От този трейлър става ясно, че „3 From Hell“ ще е директно продължение на „The Devil’s Rejects“ и ще започне веднага след края на своя предшественик. Тримата убийци са оцелели след жестокия дъжд от куршуми и светът за пореден път ще трябва да изпита техния неутолим глад за смърт и разруха. Личи си, че филмът ще се опита да запази тона и лудостта на предишните части. Ще трябва да почакаме до есента обаче, за да разберем какъв е крайният резултат.

Страшно много харесваме персонажите, историята и идеите на старите филми и се надяваме Роб Зомби достойно да е върнал злото на голям екран. Трейлърът по-горе ни вдъхва лека надежда, че това може и да е така, но няма да прекаляваме все още.

Вижте и официалния плакат на продукцията:

плакат

3 From Hell“ е режисиран от Роб Зомби, който е и сценарист. В ролите ще видим Шери Муун Зомби, Бил Мозли, Сид Хейг, Дани Трехо, Клинт Хауърд, Уейд Уилямс, Дий Уолъс, Бил Оберст Джуниър, Ричърд Брейк и други.

Lionsgate и Saban Films ще пуснат филма в близо 900 избрани кина в Щатите в средата на септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Не знам дали целенасочено са търсени grain ефекта на картината, близките планове и клатещата се камера, но The Devil’s Rejects изглежда в пъти по-добър от видяното в този трейлър. Дано Зомби не се изложи.

  2. За мен бе по-интересно друго. Че от предишният преследвач-шерифа, сега ми се стори нещо по-мощно. Или греша. Трябва някои или нещо да ги погне, за да възвърне предишната идея, но може би ще е само техни действия.
    Аз съм луд фен на Девилс реджект. Не бих го пропуснал.