Страхотен трейлър и плакат на победителя от Сънданс „Monos“

от на 2019-07-17
 

От време на време попадаме на трейлър, който ни отвява и просто трябва да отразим, а когато става дума за филм, спечелил наградата „Световно кино“ в Сънданс, моментално се превръща в задължителен. „Monos“ на Алехандро Ландес е точно такъв, ако може да се съди по изключително положителните ревюта, които събра от гореспоменатия фестивал, а сега можем сами да видим частичка от напрегнатата атмосфера и изключителните изпълнения, които трилърът обещава.

Monos“ разказва историята на група изключително млади бунтовници в отдалечена колумбийска планина, които пазят американска заложничка за „Организацията“. С прякори като Рамбо, Смърф, Вълка, Бум-Бум и Голямата стъпка, тези пораснали деца тренират през деня и се забавляват през нощта, но когато са принудени да се укриват в джунглата и един от тях поема контрол над отряда им, сложните връзки помежду им се разпадат и странният им свят е обзет от хаос и насилие.

Трейлърът, както и плакатът, който може да видите по-долу, изглеждат просто прекрасно и дори за хора, които не са гледали „Monos“, става очевидно, че филмът ще е повече от грабващ. А късметлиите, които са го гледали в Сънданс, го заспиват с похвали и описания от сорта на „ще ви разтърси“ и „изключителен филм, който ще обсъждате години наред“. Похвалите на Гийермо дел Торо, за които сме сигурни, че са напълно заслужени, се виждат в самия трейлър. Какво повече ви трябва – Дел Торо е фен.

monos_ver2_xlg

Режисьор на „Monos“ е Алехандро Ландес, а композитор е Мика Леви („Under the Skin“). В главните роли са Джулиан Никълсън, Мойзес Ариас, София Буенавентура, Карен Кинтеро, Лора Кастрион и други.

Премиерата е 13 септември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Dredd
  2019-07-17 at 12:02

  Загатва ми леко на Battle Royale 🤩 Прекалено добър трейлър, може би най-добрия за годината!

  Отговор

 • UZUMAKI
  2019-07-17 at 12:18

  Изглежда факинг грейт.

  Отговор

  • 2019-07-17 at 12:35

   Малко съм разочарован, че не е мексикански 😀
   Смазващ трейлър. Дано имаме възможността да го видим скоро : )))


  • UZUMAKI
   2019-07-17 at 12:36

   Можеше и да е по-зле: да е на Родригес примерно 😀


 • SkyT'Hunter
  2019-07-17 at 16:12

  Не бях чувал за този проект, но сега съм заинтригуван. Нестандартно и красиво изглежда трейлърът, сигурно и филмът ще се помни дълго…

  Отговор

 • kris pana
  2019-07-18 at 22:20

  Така и не разбрах тази яростна мощ да го определяте за значението на киното. Стига с Гилермо. Знам , че тук сте негови фенове, но дайте основополагащи филми от него, променили нещо.
  Сигурен съм, че филма ще е силен, стига на няма Щатска пропаганда.

  Отговор

 • Milbo
  2019-07-19 at 07:43

  I wanted to say something, but then read about it a bit, watched the director speak about what he wanted to achieve, which I did not understand and realised I have nothing to say here …
  Monos means … cute kids ?
  (…we think kids may be innocent, but how does human nature come about ? Before kids lose their innocence … or after ? )

  Отговор

 • Godjira
  2019-07-19 at 19:10

  Изглежда смазващо!

  Отговор

Коментирайте