Първи трейлър на „Jumanji: The Next Level“ с Дуейн Джонсън и Кевин Харт

от на 2019-07-02
 

Малко ни е срам да си признаем, но някои от нас се позабавляваха с „Джуманджи: Добре дошли в джунглата” повечко, отколкото позволява добрият вкус, и сега с нездравословен ентусиазъм очакват предстоящото продължение „Jumanji: The Next Level“ („Джуманджи: Следващото ниво“). Продължение, което просто беше неизбежно, предвид факта, че предишният филм донесе приходи от близо милиард долара – доказателство, че лудите не са само сред нашите редици, ами в целия свят.

Смекчаващо вината обстоятелство за нас е, че осъзнаваме както собствената си „лудост“, така и истинските качества на тези филми, така че не мислете, че взимаме на сериозно нито тях, нито себе си. В тази връзка, пристъпваме към първия трейлър на „Jumanji: The Next Level“, който ни допадна и който предлага още от същото, но с известен „туист“, имащ потенциала да направи филма забавен и гледаем по начина, по който беше и „Джунглата“. Вижте.

Yep, Скалата ще се прави на Дани Де Вито в продължение на два часа. Нещо, което реално бихме гледали и като моноспектакъл. Кевин Харт като Дани Глоувър също не е лоша идея. Въобще тази смяна на ролите е добра хрумка – внася малко разнообразие в иначе неизбежното повторение. А има и мистерия с това къде са (и кои или какво са) героите на Спенсър и Бетани, както и какво прави тук героят на Ник Джонас (и Колин Ханкс). Ефектите продължават да са лоши, но пък сцената с висящите мостове и мандрилите изглежда готино.

Ако качествата на „Jumanji: The Next Level“ (и претенцията му) са на нивото на първия филм, ние ще сме доволни. Тоест, ако се забавляваме, няма да ни дреме особено, че е тъп.

jumanji-next-level-poster-20190702

Режисьор на „Jumanji: The Next Level“ („Джуманджи: Следващото ниво“) отново е Джейк Касдън („Стъпвай тежко: Историята на Дюи Кокс”, „Палавата класна”, „Секс запис”, „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“). В ролите са Дуейн Джонсън, Кевин Харт, Карън Гилън, Джак Блек, Алекс Улф, Мадисън Айсман, Морган Търнър, Сер‘Дариус Блейн, Ник Джонас, Рис Дарби, Колин Ханкс, Акуафина и др.

Премиерата е 22 декември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Иван
  2019-07-02 at 11:35

  Не е тъп, отвратително проЗЗЗ е!!!

  Отговор

 • Riddick
  2019-07-02 at 12:31

  В първия филм преоткрих Небула, като много секси парче. Карън Гилън винаги ми е била постна, но тук е баси цепеняка

  Отговор

  • Иван
   2019-07-02 at 13:24

   Мацката е доста факабъл, определено. Предполагам анално податливите мислят същото за Скалистия!


  • Dredd
   2019-07-02 at 13:56

   Ще се гледа да мхм 😄


  • 2019-07-02 at 14:14

   Някакъв плешив син робот не ти го е вдигал? Ха-ха-ха!
   Тук наистина е симпатична, при все че играе смотла. :)


 • Борето126
  2019-07-03 at 22:55

  На мисис Гилън бих й мЕрисал фуснята, дори да не е одила до кендзефа цел ден!!!

  Отговор

 • kris pana
  2019-07-03 at 23:10

  Има нещо, което ме дразни много. Щатска екшън-комедия с 100% -ва комерсиална насоченост. Пошла, тъпа и не можеш да ме накараш да го гледам, ако не ми дадеш пари или любимото ми пиене, защото трябва да съм дооооста пиян, за да изтърпя подобна кретения. А за мадамата. Тая някаква порно-звезда ли е?

  Отговор

Коментирайте