Вин Дизел потвърждава, че сценарият на „Ридик 4“ е готов

 

Всички знаем какъв е диапазонът от актьорски умения на Вин Дизел, но никой не може да отрече, че ролята, която го превърна в екшън звезда и му пасна по мярка, бе тази в страхотния сай-фай/хорър „Пълен мрак“ („Pitch Black“) от далечната 2000 година. Успехът на филма бе толкова голям, че последваха две страхотни продължения – „Хрониките на Ридик“ (2004) и „Ридик“ (2013), след които дълго време имаше слухове за четвърти филм. Уви времето си мина и покрай проекта нямаше никакви новини … до днес.

Миналата седмица Дизел отпразнува рождения си ден като сподели в Instagram какво е получил като подарък от близкия му приятел Дейвид Туохи, който е сценарист и режисьор на всичките филми в поредицата:


View this post on Instagram

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Както ясно се вижда в клипа, сценарият за новия филм за Ридик е готов и на този етап е озаглавен „Riddick 4: Furya”. В допълнение на заглавната страница ясно се вижда и таглайнът на филма: „Всеки иска да е звяр, докато не дойде момент, в който трябва да се държи като такъв“. Дизел изглежда ентусиазиран, а покрай него и ние повдигнахме вежди и се усмихнахме в знак на одобрение. Надяваме се нещата около проекта да се задвижат на пълни обороти и скоро да научим повече относно този проект, вместо поредния епизод на „Бързи и яростни“.

коментари
 
Отговорете »

 
 • radi
  2019-07-30 at 12:43

  Нашият Ридик вече ще е доволен

  Отговор

 • pavel717
  2019-07-30 at 13:33

  ми то 5 листа на кръст се видяха вътре бе!!

  Отговор

 • torpila
  2019-07-31 at 16:40

  И КАКВО точно трябва да разбираме под това „всички знаем какъв е диапазонът на уменията на Вин Дизел”?
  Кои сте вие „всички”, какво точно знаете и гледали ли сте изобщо други негови филми, освен ФФ и поредицата за Ридик?
  Човекът има 31 филма до момента, ако не броим ФФ9, който е почти готов. Сетила се Мара да се побара, да напишем тук там нещо, ама има ли някаква стойност, няма ли, не е важно.
  И кой изобщо си ти, Лъчезар Георгиев неизвестни, че да даваш оценка на уменията на световен артист с 95 милиона последователи в социалните мрежи и още поне толкова фенове по цял свят? Я се скрий!

  Отговор

  • Rockfan
   2019-07-31 at 17:22

   Човеко, не адвокатствам на никого в сайта, ама ти сериозно ли мислиш, че броя последователи в социалните мрежи е критерий за качествата на даден артист (в случая актьор- въпреки, че наистина думичката „актьор“ е доста силно казана за човек като Вин Дизел :) ). Че то и нашите чалгаджийки, плеймейтки, манекенки и всякакъв друг курволяк имат и трупат все повече последователи в социалните мрежи, ама това означава ли, че „творчеството“ им е качествено… В абсурдния свят, в който живеем е съвсем нормално например някоя грозна, изродски изглеждаща котка да има 100 000 000 последователи в нета, докато например истински артисти като Роджър Уотърс или Ричи Блекмор да имат само 1 000 000…

   И какви чак такива филми има Вин Дизел зад гърба си… Именно ролите му в „Ридик“ (които аз без никакъв сарказъм наистина харесвам) и ролите му в „Бързи и яростни“( които пък никога не съм гледал и нямам и намерение да си губя времето и да го правя) са най-големите му постижения. Всичко останало е плява. В повечето филми е бил я продуцент, я „режисьор“ (брех, човекът явно има наистина голямо его, щом се пробва и в тая насока), я просто глас зад кадър… И като казах „глас зад кадър“- че то може би ролята, която най- добре го описва тоя „титан“ (ха-ха) на съвременната филмова индустрия е ролята на Грут в „Пазители на галактиката“ :) … А именно- ролята на едно (макар и извънземно) дърво :)


  • Ошпамушмурокс
   2019-07-31 at 20:01

   Глей сега колко интересно се получава, Рокфен.Този приятел мисли,че Дизел е страшен актьор, щото има сто милиона последователи.Другите приятели в темата за Отмъстителите, мислят, че филма е велик щото направил почти 3 милиарда и е номер едно в тази класация.
   В такива времена живеем,you said it!


 • kris pana
  2019-08-01 at 00:48

  Първо-Вин дизел направи Пълен мрак хит. Без този персонаж и невероятното му въплъщение, нямаше да е същото.
  Второ-Бързи и яростни. Редуват се понякога добри неща, а друг път ТЪПО.
  тРЕТО-лЪЧЕЗАР Е ПРАВ. сТИГА с тези бързаци. Да има мнооого кинти там, но Ридик е добро. И 3-те неща са 5/5. Дори и анимацията. Играл съм и 2-те игри и сега мога да завъртя пак една от тях.
  Четвърто- Дизел не е супер перфекционист, а типажен актьор.
  Пазители на галактиката нещо ме ядоса и го спрях на 20-та минута. Но за Ридик-това е култ, поне за мен. Очаквам с нетърпение.

  Отговор

Коментирайте