Първи постер и снимки от предстоящия „Вещерът“ с Хенри Кавил

от на 2019-07-02
 

Netflix споделиха първия официален постер, както и няколко снимки от предстоящия сериал, базиран върху творбите на Анджей Сапковски – Вещерът” („The Witcher“). Освен Хенри Кавил като Гералт от Ривия, изображенията разкриват и някои от останалите основни персонажи във фентъзи епоса, а именно Йенефер и Цири, чиито роли са поверени на Аня Шaлoтра и Фрея Алън.

На пръв поглед визиите изглеждат изключително добре и леко бутафорният вид на Гералт от анонса с Кавил като че ли е вече минало.

witcher-series-images-1 witcher-series-ciri witcher-series-geralt witcher-series-images-geralt witcher-series-image witcher-series-images-ciri

witcher-cavill-front

Наред с официалните изображения, беше анонсирано, че на 19 юли „Вещерът” ще бъде представен на предстоящото изложение Comic-Con в Сан Диего с панел, в който ще вземат участие Кавил, Шалотра и Алън, заедно с продуцента на сериала, очарователната Лорън Шмид Хисрич. Силно се надяваме по време на панела да бъде представен и видео материал или поне да бъде обявена точната премиерна дата.

Както споменахме в началото, освен героите, феновете на „Вещерът” могат да видят и визии с логото на сериала, както и тийзър постер с „Белия вълк”, който поради някаква причина е изгубил единия си меч.

witcher-series-logo witcher-series-star witcher-series-symbol плакат

ОсвенХенри Кавил, Аня Шaлoтра и Фрея Алън във „Вещерът” ще вземат участие и имена като Адам Леви, Анна Шафър, Джоди Мей, позната от „Игра на тронове”, Мили Брейди, Ларс Микелсен и други.

Първи сезон на „Вещерът” е планиран да бъде осем епизода с час времетраене всеки. Като фенове на книгите на Сапковски и едноименната гейминг поредица на CD Project RED нямаме никакво търпение да се потопим в света на вещера, Гералт от Ривия, като силно се надяваме новата продукция на Netflix да е много по-добра от първия опит за екранизация на „Вещерът” в лицето на двучасовата полска тирада на Марек Бродзки, „Wiedzmin“ от 2001 г.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2019-07-02 at 12:27

  Основния коментар в защита на постера, е че втория меч виси на коня, и Гералд го използва в по-засукани случаи.
  Макар сега визията да е по-добре от първоначално анонсираната, Хенриту е сладникав, докарва го на физика, но не и на грубовата визия.
  Все пак сериала е сред чаканите от мен.

  Отговор

 • fishek
  2019-07-02 at 16:40

  Нито съм чел, нито съм играл, така че влизам на 100 про незнаещ в тоя свят. Кавил може да е ръб, ама поне има някво излъчване. Ше го поочукат първи сезон, па нататък(ако им се получи), може и да го докара на белязан Гералт.

  Отговор

 • Dredd
  2019-07-02 at 16:52

  Вече направих преордер на CYBERPUNK 2077, останалото няма значение 🤗

  Отговор

  • radi
   2019-07-02 at 18:17

   За PC изискванията са високи


  • Dredd
   2019-07-02 at 19:21

   Така е, но август ще направя доволно обновяване на машината. Очакват се силни заглавия още от септември :)


  • kris pana
   2019-07-03 at 23:04

   Сайберпънк 2077 какво е фърст, търд или гейм-филм. Не ми се рови в тубата.


 • Julyan
  2019-07-02 at 20:52

  Мене ПА ма кефи! Не съм супер фен на играта и може би за това нямам против Хенри Кавил.

  Отговор

 • Untouchable
  2019-07-04 at 01:10

  Само с Йнефър трябва да свикна, иначе всичко останало изглежда страхотно. Много добре е че повечето ще е от страхотните книги.

  Отговор

Коментирайте