Официален поглед към Анита от новата „Уестсайдска история” на Стивън Спилбърг

от на 2019-07-15
 

Време е за продължение по темата „Уестсайдска история” („West Side Story”) – мюзикъла, по който усилено работи Стивън Спилбърг. Имаме възможност да видим за първи път Ариана ДеБос в ролята на Анита и да обърнем внимание на деликатните детайли, поставени като акцент за епохата – разкроената жълта рокля и специфичната подредба на косата. Тъй като имаме безрезервно доверие в стратегическите ходове на Спилбърг, за момента нямаме причина да се съмняваме в кастинга, още повече сме споменавали и сериозния опит на ДеБос в музикални продукции на Бродуей –Motown”, „Hamilton”, „Summer: The Donna Summer Musical, с номинации за престижната награда „Тони”.

ариана дебос в ролята на анита

Снимките на „Уестсайдска история” продължават в момента по улиците на Ню Йорк, а след като зърнахме един официален общ план на главните действащи лица – Ромео и Жулиета, чиято любов пламва напук на враждуващите улични банди през 50-те години, май че е време да ни представят отблизо и Бернардо – брата на Мария и любим на Анита пуерториканец с гореща кръв. Подозираме, че избраникът за тази роля Дейвид Алварес надали ще успее да „стъпи на малкия пръст” на Джордж Шакирис, но… както и друг път сме казвали, нужно е да се появи трейлър, за да имаме адекватни първи впечатления от подготвяния нов филм.

Амбицията на Спилбърг е да направи директна адаптация на оригиналния бродуейски мюзикъл, не само за да се избегнат сравнения с филма на Робърт Уайз от 1961 година, а и с цел да се предложи свеж поглед към класиката благодарение и на сценариста Тони Къшнър („Мюнхен”, „Линкълн”), както и на майстора-хореограф, носител на награда „Тони” Джъстин Пек. Очакваме с нетърпение и интерпретациите на легендарните песни, създадени от Артър Лоренц, Стивън Зондхайм и Ленард Бърнстейн. Всички подробности за новата „Уестсайдска история” може да откриете в новините ни до момента.

20th Century Fox са предвидили премиерата на филма за 18 декември 2020 година.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте