От известно време ние, зрителите, сме развили един особен интерес към серийните убийци, техните мотиви и полицейските случаи, които седят зад тяхното залавяне (ако има такива). Това е причината да виждаме все повече филми на такава тематика, тъй като интересът вместо да намали, продължава да расте и то сериозно. „Night Hunter”, чийто нов трейлър излезе преди няколко дни, е един от филмите за тази година, който ни обещава да удовлетвори жаждата ни за подобни истории.

За проекта с Хенри Кавил и Бен Кингсли в главните роли сме говорили само веднъж и то неотдавна. A казусът с името на филма смеем да твърдим, че е разнищен. Разбрахме, че „Night Hunter” ще е заглавието, с което филмът ще бъде пуснат в САЩ, а на международния пазар ще носи заглавието „Nomis”.

Официалният синопсис гласи:

Хенри Кавил е в епицентъра на пълната с екшън и тръпки история, която ще ви остави изключително изненадани. Когато полицейският детектив Маршал (Кавил) арестува сериен убиец, чиито жертви са жени, той открива, че арестът му е само началото на една опасна игра. Нуждаейки се от помощ, той се свързва с бившия местен съдия Купър (Бен Кингсли). Истинската игра започва – ловът, след като затвореният зад решетките сериен убиец успява да организира няколко смъртоносни атаки. В отчаяна надпревара с времето, Маршал и Купър се опитват да бъдат една крачка по-напред от смъртоносния план на заподозрения в убийствата мъж

Вижте новия трейлър.

В трейлъра виждаме много познати лица като Александра Дадарио, Станли Тучи, Минка Кели, Нейтън Филиън и други, но сме съвсем наясно, че кастингът няма да спаси филма, ако той е зле направен. На пръв поглед „Night Hunter“ събужда интереса, но проблемът с трилърите е, че често трейлърите остават по-добри от филма, затова засега няма да таим големи надежди. Като минус на трейлъра бихме изтъкнали това, че серийният убиец малко се губи в двуминутното клипче, но се надяваме това да е с цел да останем изненадани от видяното в самия филм. Истината е, че ще разберем съвсем скоро, защото премиерата на филма не е далеч.

Ето и доста стандартно изглеждащия за този жанр постер, който не сме ви показвали досега.

плакат

Night Hunter”, който е режисьорският дебют на сценариста Давид Реймънд, ще се появи в DirecTV на 8 август, a премиерата му на големия екран ще е малко по-малко от месец по-късно на 6 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Имаше един немски филм, който ми отвинти главата, но не помня шибаното заглавие. Когато сериен убиец накара детектива да убие сина си.