Играй и спечели трите книги от „Саксонски хроники” от Бърнард Корнуел (кой спечели)

от на 2019-07-03
 
последното кралство

„Последното кралство”

Играта приключи, благодарим на всички участници! „Саксонски хроники” от Бърнард Корнуел печели:

Сиана Георгиева

Честито!

Наш представител ще се свърже с нея, за да уточним как да получат наградата си.

––

Вдъхновеният от историческата поредица „Саксонски хроники” на Бърнард Корнуел сериал на Netflix „Последното кралство” набира все повече популярност и множи феновете си след всеки следващ епизод. Вълнуващата сага за създаването на Англия пленява с пълнокръвните си, достоверни образи и автентичното пресъздаване на епохата, като същевременно разкрива ключови парчета от пъзела, формирал европейската култура и цивилизация.

Наскоро на български език излезе третият роман от „Саксонски хроники” на Корнуел – „Повелителите на Севера”. Книгата продължава историята на отгледания от викинги саксонец Утред, чийто дълг към доведената му сестра, която е в плен на жестокия Кяртан, го принуждава да ѝ се притече на помощ. Но дали тази хапка няма да се окаже прекалено голяма за неговата уста? Утред научава по трудния начин, че предизвикателството да се изправиш срещу такъв противник е далеч по-голямо, отколкото е очаквал – особено ако си сам, без верни другари и силни съюзници…

саксонски хроники

В съвместната ни игра с издателство „Сиела” даваме възможност на един от вас да спечели трите книги от „Саксонски хроники” на Бърнард Корнуел, които са излезли на български. Всичко, което трябва да направите, за да получите „Последното кралство”, „Бледият конник” и „Повелителите на Севера”, е да отговорите правилно на въпроса:

Колко сезона от сериала „Последното кралство” са излъчени до момента?
а) 1
б) 2
в) 3

ВНИМАНИЕ: Не публикувайте вашия отговор или координати в коментарите!

коментари
 
Отговорете »

 
 • Георги
  2019-07-15 at 23:55

  Здравейте, а печелившият къде може да видим?

  Отговор

 • UZUMAKI
  2019-07-16 at 12:45

  По телевизията, Гоше.

  Отговор

 • Марин Маринов
  2021-01-05 at 08:12

  3 в интернет са 5 сега се снима последният сезон, но заради пандемията от ковида, нещата се забавят, филма ще се снима в Унгария.

  Отговор

Коментирайте