Въпреки че е затънал дълбоко в допълнителните преснимания на (оказалия се проблематичен) „Живият хаос”, Дъг Лайман не спира да работи по предстоящите си проекти (надяваме се най-накрая да видим продължението на „На ръба на утрешния ден“), както и да търси нови.

THR съобщават, че той е поредният голям режисьор, който ще се присъедини към стрийминг платформата на Джефри Каценбърг – Quibi, която вече привлече имена като Стивън Спилбърг, Питър Фарели, Стивън Содърбърг, Пол Фийг, Антоан Фукуа, Лорн Макълс, Идрис Елба и Дженифър Лопес. Според информацията Лайман ще работи по супергеройски сериал, озаглавен „Crazy Talented“, а официалният синопсис гласи следното:

Най-могъщите супергерои на света се опитват да спрат най-опустошителната заплаха – извънземни оръжия, попаднали в грешни ръце, които заличават живота, какъвто го познаваме. Или поне това е, което са им казали. В „Crazy Talented“ пациенти в отделение за психично болни са убедени от харизматичен лидер, че техните „дефекти“ в действителност са невероятни „таланти“. Той очевидно не е с ума си. Но само защото това е лудост, не означава, че не е истина.

Звучи любопитно и ни е интересно какво ще направи с тази идея Дъг Лайман, когото харесваме, въпреки че не е винаги на висота. Също така, както и при останалите оригинални проекти на Quibi, ни е любопитно как всичко това ще се впише в концепцията на стрийминг платформата (продиктувана от предназначението ѝ за мобилни устройства) за кратки епизоди по 10 мин.

Дъг Лайман ще напише сценария на „Crazy Talented“ заедно с Майкъл Карнау, а в основата на сюжета ще бъде разказ на Стивън Гулд – автор, с който Лайман работи по не особено добрия „Jumper“ („Телепорт“) и развиващия се в същата вселена сериал „Impulse“.

Премиерата на „Crazy Talented“ не се очаква преди 2020, когато е дебютът на Quibi. Ще следим развитието на проекта, както и на всичко по-интересно, което се заформя около стрийминг платформата, като последното е нова сериализирана версия на „Varsity Blues“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *