pixar

Седмица дели човечеството от „пътешествието” на „Играта на играчките” – четвъртата част от култовата поредица на Pixar, с която студиото обяви, че слага край (само за известен период от време) на „ерата на продълженията” – и сега е добър момент да бъде обявен вторият от новите им оригинални проекти, който ще последва „Onward“. Филмът ще носи заглавието „Soul”, а новината се появи преди броени дни в twitter-канала на студиото с обещанието, че премиерата ще бъде след година.

От текста става ясно, че пак ще се търсят отговорите на най-важните въпроси на живота (така е, като не препрочитат по-често Дъглас Адамс…), но пък поне има обещание за разходка из Ню Йорк, а също и цялата позната вселена – така си „превеждаме” за нас „космическите селения” и потриваме доволно ръце, защото обичаме междузвездни авантюри.

Ще се въздържим от сравнения с други филми на Pixar – колегите ни отвъд океана бързат да свързват макрокосмоса на очакваното ново пътешествие с микрокосмоса на човешките чувства, така емоционално пресъздаден в „Отвътре навън”, но не бихме имали нищо, ама нищичко против, ако новият проект кореспондира по някакъв начин с познатите герои на Пийт Доктър.

В очакване на повече информация, рекламни визии и новини уточняваме, че премиерата на „Soul” ще бъде догодина – на 19 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *