Първи трейлър на „Ford v. Ferrari“ на Джеймс Манголд с Крисчън Бейл и Мат Деймън

от на 2019-06-03
 

Десетина дни след появата на първите официални снимки, 20th Century Fox представят и първия трейлър на състезателната драма „Ford v. Ferrari“. Филмът разказва вдъхновената от действителни събития история на автомобилния дизайнер Карол Шелби и британския състезател Кен Майлс, които през 1966 г. са наети от Хенри Форд II да създадат (от нулата и за 90 дни) кола, с която да победят Ферари на доминираното от тях състезание – 24 часа на Льо Ман.

Припомняме, че режисьор на „Ford v. Ferrari“ е Джеймс Манголд („Walk the Line“, „Логан“), а в ролите на Шелби и Майлс и влизат Мат Деймън и Крисчън Бейл. Вижте ги в действие.

Фъни! Съдейки по този трейлър „Ford v. Ferrari“ няма да предлага драматургични изненади – виждаме абсолютно всички класически елементи за подобни „действителни, вдъхновяващи истории“. От друга страна визуално изглежда прекрасно – състезанията и катастрофите са на доста високо ниво и не оставаме с впечатление за стерилни CG образи.

Също така Мат Деймън и Крисчън Бейл са чудни в образите, а ако те, героите им и отношенията между тях са на ниво, всичко останало ще работи. Особено предвид коментарите на Джеймс Манголд, който споделя:

Буч и Сънданс в света на световните състезания с коли… Това е филм много повече за отношения, отколкото исторически документ.

Любопитни сме за „Ford v. Ferrari“ и искаме да го видим на голям екран, но засега оставаме скептични към аспирациите на филма (родени освен всичко друго и от изместването на премиерната дата към края на есенния сезон) за големи награди. Но да видим. За финал хвърлете едно око и на официалния постер.

плакат

Режисьор на „Ford v. Ferrari“ е Джеймс Манголд („Walk the Line“, „Логан“), който е и сценарист наравно с Джейсън Келър, Джез Бътеруърт и Джош-Хенри Бътеруърт. В главните роли ще видим Крисчън Бейл, Мат Деймън, Катрина Балф, Трейси Летс, Джош Лукас, Джон Бърнтал, Рей МакКинън, Ноа Джуп и др.

Премиерата е на 15 ноември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • SkyT'Hunter
  2019-06-07 at 20:30

  Обожавам добре разказаните и леко доукрасени истински истории, особено пресъздадени на екран от страхотни режисьори ( в случая и съ-сценарист) като Джеймс Манголд!

  Отговор

 • X-Force
  2019-06-07 at 22:36

  SOLD! Чакам с нетърпение!

  Отговор

Коментирайте